Mai mulți râmniceni s-au năpustit să acuze adminitrația locală și în special pe primarul Sorin Cîrjan în urma accidentului mortal de ieri.

„Este mare păcat de orice viață de om pierdută într-un accident de circulație, dar a crede că niște limitatoare ar opri aceste accidente, este departe de adevăr! Avem în multe locuri din oraș limitatoare și totuși se circula cu viteză! Dar nimeni nu se supăra pe șoferii teribiliști și iresponsabili! În unele zone am pus limitatoare, dar cetățenii s-au revoltat și ele au fost îndepăratea de pe partea carosabilă, dar nimeni nu se supară pe aceștia pentru că își apărau liniștea și casele (care suferă de la vibrațiile produse de trecerea mașinilor peste obstacole). Ce să spun?! Sunt atât de trist când văd ca oamenii nu se mai înțeleg și aleargă toată ziua cu capul în pământ!”, ne-a răspuns Sorin Cîrjan.

Totuși, bărbatul care conducea autoturismul a declarat că a ieșit de pe o stradă adiacentă(str. Pieței) s-a asigurat și a virat la dreapta, a simțit o zdruncinătură, însă a crezut că a călcat un câine, astfel și-a continuat bine-mersi drumul.

Procurorul care a omorât o femeie a crezut că a călcat un câine și și-a continuat drumul

Un fost procuror din județul Buzău este cercetat în libertate, după ce a accidentat mortal o femeie, la Râmnicu Sărat, după care și-a văzut nestingherit de drum. Le-a spus polițiștilor care au venit după el că a simțit cum a trecut cu roțile peste ceva, însă bănuia că lovise un câine.

„Veneam de la piață, m-am asigurat pentru că sunt și mașini parcate acolo, după aceea am făcut dreapta și am simțit că am trecut peste ceva. Am vrut să opresc, dar am crezut că este un câine. Cum să fie om în mijlocul străzii”, a declarat pentru „Adevărul“ – Ion Radu, fost procuror.

Magistratul râmnicean mărturisește că abia atunci când au venit polițiștii a realizat cât de gravă este fapta comisă de el. Susține însă că, cel mai probabil, că victima se afla pe asfalt, căzută, înainte de impact.

„Au venit, au verificat mașina, mi-au luat sânge, am suflat, apoi am fost la ITP. Mi-au verificat mașina și nu era nicio lovitură; înseamnă că femeia a fost jos și nu am observat”, este convingerea fostului procuror.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *