Sondaj de manipulare cumpărat de un candidat la Râmnicu Sărat?!

Continuă ”manevra” și propaganda la Râmnicu Sărat?! Viorel Holban, candidatul PNL pentru Primăria Râmnicu Sărat, și-a comandat propriul sondaj electoral .

Candidatul PNL, pentru Primăria Râmnicu Sărat, își cumpără propriul sondaj de opinie pentru a-i convinge pe râmniceni să îl voteze.

Tineri racolați

Mai mulți tineri din municipiul Buzău, au fost racolați prin intermediului unui profesor universitar din București, pentru a efectua un sondaj electoral în municipiul Râmnicul Sărat. Tinerii urmau să aibe cazarea și mesele incluse și să fie remunerați cu o sumă de 21 de lei/sondaj.

Profesor universitar: ,,Vom fi cazați o noapte la pensiunea Ovidiu. Acolo avem și mesele incluse”

,,Am fost sunat de un domn ce s-a prezentat ca Holban”

,,Am fost astăzi prin Râmnicu Sărat și am strâns 3 sondaje, vreau să vă zic că am fost sunat de un domn ce s-a prezentat ca Holban, să mă întrebe dacă merge treaba” – ne-a transmis unul dintre tinerii racolați.

Tinerii au considerat că este un sondaj de manipulare politică.

,,Ne-am uitat pe întrebările sondajului și pe contract, era cu totul alt ceva, întrebările erau tendențioase și cu atac la persoană câtre actualul primar, iar în contract se prevedea o sumă mai mică decât cea promisă. Așadar am decis să renunțăm deoarece consideram sondajul ca o manipulare politică și nu vrem să participăm la asemenea mascaradă. Ieri, când am fost pe teren, iar câțiva locatari ai unui bloc m-au înjurat și au încercat să mă lovească din cauza acestui sondaj.

Mai mult de atât, sondajul compară opt ani de mandat al lui Holban , cu patru ani de mandat ai actualului primar – Cîrjan Sorin.

Viorel Holban: ,,Am în sondaje 55%!”

În urmă cu doar câteva zile, fostul primar Viorel Holban anunța un procent de 55%, însă sondajul nici nu se derulase.

Profesorul universitar se apără: ,,Sunt doar om de știință, nu fac jocurile politice nimănui”.

Rămâne de văzut dacă la finalizarea sondajului candidatul va avea același procent de 55%.

Drept la replică/informații – stiripesursebz@gmail.com

Acest articol reprezintă o opinie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *