SONDAJ Alegeri Locale Mun. Buzău: PMP 34 %, USR 31 %, AUR 13%, PNL 10%.

(1) Florescu în cărți pentru Primăria Buzău! 34%

Constantin Florescu, fost consilier local ales pe listele PSD Buzău, a trecut recent la PMP. Formațiunea lui Traian Băsescu îl susține pe Florescu pentru a candida la Primăria Buzău.

Constantin Florescu este un membru foarte respectat al comunității buzoiene, cunoscut pentru cariera sa în justiție, dar și pentru corectitudinea cu care abordează problemele societății, integritatea cu care tratează respectarea legii în administrație și deținerea tuturor calităților necesare unui primar care poate oferi cetățenilor garanția că bugetul public este folosit eficient, exclusiv în interesul comunității.

Constantin Florescu s-a alăturat echipei cu care PMP luptă pentru eliberarea Buzăului de sub regimul corupt și abuziv întreținut de PSD.

Florescu a demisionat după ce a afirmat că: ”Consilierii locali PSD, cu puține excepții, sunt marionetele lui Toma”.

,,Candidez pentru funcția de primar al Municipiului Buzău, fiind nominalizat de Partidul Mișcarea Populară pentru această misiune. Mă înscriu în bătălia politică pentru funcția de primar cu deplina încredere că voi câștiga alegerile. Am servit Statul Român și cetățenii câteva decenii prin activitatea mea de judecător și am continuat să servesc comunitatea prin mandatul de consilier local, în care am demonstrat că nu sacrific respectarea legii pentru nimic în lume. Vreau să duc mai departe acest model și să arăt tuturor că Buzăul, eliberat de chingile corupției și de interesele nesănătoase ale unei clici nenorocite, poate să se dezvolte rapid și să genereze o viață mai bună pentru locuitorii săi.”

Florescu a obținut un scor de 34%, adică 3621 de persoane l-au ales.

Viitorul primar al Buzăului a fost judecător peste 30 de ani, din care timp de 10 ani a fost președinte al Tribunalului și al Judecătoriei Buzău. Florescu are și experiență în administrație, fiind, la începutul carierei, consilier juridic la Consiliul Județean și, în mandatul 2016 – 2020, consilier local municipal.

Fostul magistrat buzoian, a dezvăluit în exclusivitate escrocheriile actualului primar, cea ce i-a adus plus valoare în fața buzoienilor.

(2) Tânărul Irinel Cîrstea, un pas spre victorie! 31%

USR-istul Irinel Cîrstea, a obținut un procent de 31%, un procent surprinzător, într-un municipiu roșu.

Irinel Cîrstea, a revenit din diaspora pentru a da o mână de ajutor comunității unde s-a format, dar în special tinerilor.

,,Până în 2016 am mers la vot cu inima strânsă alegând răul cel mai mic. După mai multe implicări civice în ONG uri și voluntariat, am înțeles că singura posibilitate de a schimba societatea în care trăim este implicarea politică. Am realizat că sănătatea, educația, locul de muncă, timpul petrecut în service-ul auto, toate sunt determinate politic într-o formă sau alta. Clasa politică actuală a eșuat lamentabil în a oferi măcar o speranță că vom putea trăi într-o societate normală. Atunci când am realizat că schimbarea clasei politice înseamnă doar schimbul de generații al acelorași grupuri de interese, am decis să mă implic.”

Profesia acestuia este de inginer agronom.

(3) Umbra naționalistului George Simion, în tendințele buzoienilor. 13 %

Cozmin Dinu, cel mai tânăr candiat la Primăria Buzău.

Acesta s-a alăturat partidul AUR, partidul fiind înființat de membri unei organizații patriotice din care acesta făcea parte. Cozmin Dinu a fost implicat în nenumărate acțiuni patriotice din Buzău și nu numai.

A decis să candideze la Buzău din dorința fierbinte de a schimba ceva în societatea din care face parte. Candidatul se bazează pe susținerea tinerilor și a familiilor de tineri care iubesc Buzăul și care își doresc să se întoarcă în orașul natal fără să fie nevoie ca aceștia să rămână în orașele unde și-au finalizat studiile.

Revoltat pe întreaga clasă politică din România, Cozmin Dinu, alături de partidul AUR pornește o luptă împotriva tuturor partidelor trădătoare din România.

(4) Doctorul Zoican, are un pas înainte față de primarul municipiului Buzău. 10%

Medicul buzoian, Adrian Zoican, este absolvent al Colegiului Național „B.P. Hasdeu”. În prezent activează în Spitalul Județean Buzău și este șeful UPU Buzău.

Activitate politică

Adrian Zoican, este în prezent Consilier Județean și membru în comisia pentru activităţi ştiinţifice, învăţământ, sănătate, cultură, culte, protecţie socială, sportive şi de turism.

(5)Răsturnare de sitauație pentru primarul municipiului Buzău, Constantin Toma (PSD). 8%

În urma sondajului online, actualul primar al municipiului Buzău, se clasează pe locul 4, pe lista de preferințe a buzoienilor cu un procent de 8%, adică 930 de buzoieni din totalul de 10499.

De menționat că majoritatea votanților PSD, sunt persoane vârstnice, membri PSD și familiile acestora, cea ce a decalat sondajul datorită lipsei acestei categorii sociale în online.

(6) Constantin Ionescu, guralivul din CLM Buzău, refuzat de buzoieni

Constantin Ionescu, este candidatul partidului – PRO România, pentru Primăria Buzău. Ionescu, este printre singurii consilieri locali ce mai fac opoziție în CLM Buzău. Ionescu a obținut doar 84 de voturi, în sondajul nostru online.

(6) Marius Vlăsceanu, o speranță și jumătate.

Candidatul Partidului ADER, pentru Municipiul Buzău, este Marius Vlăsceanu de profesie economist. Acesta a obținut 64 de voturi din partea buzoienilor.

Sondajul electoral, s-a aplicat pe un număr de 10499 de buzoieni, acesta fiind valabil doar pe website-ul stiridinsursebuzau.ro, în perioada 18 – 24 august.

SONDAJ – Alegeri Locale 2020 – Municipiul Buzău Ended

 • Constantin Toma PSD
  8% 930 / 10.4k
 • Adrian Zoican PNL
  10% 1k / 10.4k
 • Constantin Florescu PMP
  34% 3.6k / 10.4k
 • Irinel Cîrstea USR
  31% 3.3k / 10.4k
 • Marius Vlăsceanu ADER
  0% 64 / 10.4k
 • Constantin Ionescu PRO ROMÂNIA
  0% 84 / 10.4k
 • Cozmin Dinu AUR
  13% 1.4k / 10.4k

Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *