Șomerii pandemiei primesc o gură de oxigen/100.000 de euro pentru companiile care angajeazășomeri

Cei 800.000 de șomeri, victime ale guvernării PNL din perioada pandemiei de COVID-19, plus încă 500.000 de români care trăiesc din salarii la limita subzistenței primesc de la cel mai mare partid din Romania vestea bună: le sunt asigurate prin programul de guvernare salarii de peste 1000 de euro lunar.

Adept al acțiunilor de revigorare socială, PSD are deja fixate măsuri concrete prin care să salveze locurile de muncă ale românilor. Un argument în plus este faptul căaceștia sunt cei care suportă direct efectele pandemiei, dar mai ales pe cele ale lipsei de coerențăîn domeniul legislației muncii dovedite în 2020 de către guvernul liberal.

PSD pune drept prioritate a guvernării sale investițiile, dar și ajutoare pentru ocuparea și reconversia forței de muncă. Spre exemplu, interesant este că aceastăformațiune politică vede ca fiind necesare injecțiilefinanciareîn zone economice – cheie, plus reindustrializarea și efectiv programe de sprijin sectorial.

Fiecare companie care va activa în zonele cu șomaj ridicat și va angaja persoane neocupate profesional din areal va primi câte 100.000 de euro de la stat. Și tot 100.000 de euro în vouchere pot primi și angajatorii care fac reconversie într-o perioadă atroce a pieței forței de muncă din România.

Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *