După scandalul izbucnit zilele trecute la Școala Nr.1, reprezentanții ISJ Buzău au luat hotărârea de a mai înființa două clase, una în cancelaria profesorilor și alta într-o sală de consiliere.

Reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Buzău au anunțat că cele două clase pregătitoare de la Școala Gimnazială Nr. 11 nu vor mai fi mutate, elevii urmând să învețe tot în imobilul de pe strada Pietroasele, conform reporterbuzoian.ro.

În ultimele zile, în spațiul public au apărut informații conform cărora conducerea Școlii nr. 11 din Buzău ar susține mutarea a două clase de step-by-step în clădirea Școlii Gimnaziale „Ion Creangă”, din cauza lipsei de spațiu.

O clasă  va funcționa în cancelaria profesorilor, iar cealaltă în cabinetul de consiliere. Ambele încăperi au suprafața necesară transformării în săli de clasă pentru 25 de copii.

Școala nr.11 din Buzău, este considerată prima școală generală de top din județ, iar astfel toți părinții din județ încearcă să-și aducă copii aici.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *