Reabilitarea și modernizarea pasajului pietonal subteran de la Gară au fost înghețate încă din vara anului trecut, ca urmare a unor vicii ascunse descoperite în timpul lucrărilor, conform stiribuzau.ro.

pasaj gara 2

Este vorba despre infiltrații  produse în tavanul și în pereții pasajului, provenite de la precipitații, dar și probleme serioase la structura de rezistență.

În calitate de președinte executiv al Asociației Municipiilor din România, primarul Toma l-a abordat pe premierul Florin Cîțu și i-a solicitat să intervină la CFR Infrastructură pentru repararea pasajului.

Este cea de-a doua intervenție a primarului Buzăului la un prim-ministru în legătură cu pasajul CFR de la Gara Buzău.

Prima solicitare  a fost adresată premierului Orban în noiembrie 2020, dar, între timp, Guvernul s-a schimbat.

Lucrările executate până acum la pasaj au fost făcute din fondurile Primăriei, care este dispusă să suporte și costurile lucrărilor de finisare, după rezolvarea viciilor ascunse în structura construcției de către cei de la CFR.

Pasajul face legătura între oraș și cartierele de dincolo de calea ferată și este tranzitat zilnic de sute de oameni, care locuiesc acolo sau care lucrează în Zona Industrială.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *