Nucleară în PSD? Șoferița reținută pentru tentativă de omor asupra unui polițist ar fi pupila lui Ciolacu, unii zic chiar țiitoarea!

Cine este soferița care a produs accidentul și care sunt cauzele reale?

Aflăm din surse apropiate IPJ Buzău că femeia – ninja care a încercat să îl omoare pe polițistul Adrian Popa este Anda Vlădescu, un nume deloc străin cercului intim de cunoștințe ale președintelui PSD Marcel Ciolacu.

Fost membru al celebrei „pepiniere” de tinere „modele” Gaby Models, societate aflată în trecut în centrul scandalurilor sexuale de la vârful PSD Buzău, Anda Ioana Vlădescu a urcat rapid în grațiile lui Ciolacu după anul 2010, când se pare că a și început o relație fierbinte între cei doi.
După ce Ciolacu s-a mutat la București, odată cu obținerea funcției de președinte interimar al PSD, Anda Vlădescu face și ea același lucru. În 19 iunie se mută în Voluntari și, ca lucrurile să fie solide, în 30 iunie începe deja să lucreze la… RAPPS! Credeți că e vreo legătură cu faptul că era iubita lui Ciolacu?!

Anda Vlădescu a fost reținută 24 de ore în urma tentativei de omor asupra polițistului buzoian care își făcea datoria. Parchetul instrumentează acum cazul. Suntem curioși dacă relațiile de prietenie dintre Ciolacu și șefia Parchetului din Buzău nu se lasă cu iertarea de păcate a Andei Vlădescu.

Sursa – Mizerabilii din Buzău

Sindicatul EUROPOL: ,,A încercat să-l omoare pe polițistul care o urmărea!”

Europol, sindicatul poliţiştilor europeni, a reacţionat la scurt timp după producerea accidentului de la Buzău în urma căruia a fost rănit un poliţist de la Serviciul Rutier. Agentul principal Adrian Popa a fost lovit de un autoturism pe care-l urmărea, pe motocicletă, pentru că nu a oprit la semnalele acestuia.

”Tupeu fără margini al unei femei de 32 ani care se afla la volanul unui autoturism pe care îl conducea pe străzile din Buzău. După ce un poliţist rutier pe motocicletă a efectuat semnalul regulamentar de oprire, femeia a încercat să scape lovindu-i motocicleta care a fost proiectată într-un taxi care circula de pe sensul opus”, scrie Europol pe pagina de Facebook.

Aceştia spun că din înregistrare se poate observa cum femeia pierde pentru scurt timp controlul volanului dar redresează autoturismul şi se deplasează în viteză, crezând ca a scăpat după ce vede motocicleta în flăcări.

”Adrian nu se pierde cu firea, îndepărtează curioşii din jurul focului şi îşi anunţă colegii despre caracteristicile autoturismului. La scurt timp după mobilizarea echipajelor din teren, femeia este identificată într-o benzinărie, unde probabil se ascundea”, scrie autorul postării.

Femeia de 32 de ani a fost reţinută şi este acuzată de săvârşirea infracţiunii de “tentativă de omor” şi “părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei”.

”Îi transmitem sincere felicitări colegului nostru, agent principal de poliţie Adrian Popa, pentru modul de intervenţie şi perseverenţa de care a dat dovadă şi ne bucurăm nespus pentru faptul că nu a suferit vătămări grave”, este mesajul celor din Europol adresat poliţistului buzoian.

Sursă: Mizerabili din Buzău, comisarul.ro .

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *