Elena NăstăsoiuFoto: Ciprian Sterian/News.ro

Elena Năstăsoiu, candidatul AUR la Primăria Buzău și la alegerile europarlamentare, a provocat un cutremur în lumea politică locală, anunțând retragerea sa din toate cursele electorale. Motivele invocate sunt grave: acuze de imixtiuni și manipulări din partea conducerii partidului, care au afectat organizarea și selecția candidaților în cadrul AUR Buzău.

Într-o declarație emoționantă făcută în fața Biroului Electoral Municipal, Năstăsoiu a adus în discuție fapte reprobabile care aruncă o umbră de îndoială asupra integrității procesului electoral. Această decizie nu a fost luată ușor, ea fiind însoțită de retragerea a 18 dintre cei 29 de candidați pentru Consiliul Local Buzău.

Elena Năstăsoiu și-a sacrificat căsnicia pentru AUR

„Am sacrificat mult pentru cauza AUR, crezând că acest partid poate fi o alternativă viabilă pentru români. Dar am constatat că criteriile de selecție și promisiunile făcute au fost încălcate în mod flagrant. Nu meritocrație, nu transparență, nu devotament, nu implicare – acestea sunt principiile pe care le-am regăsit încălcate în conduita conducerii partidului”, a declarat Năstăsoiu.

Aceste acuzații au provocat un val de reacții în rândul membrilor și simpatizanților AUR din Buzău și nu numai. Ele vin într-un context în care tensiunile interne din AUR sunt deja cunoscute, iar criticii partidului sunt tot mai vocali.

În concluzie, retragerea lui Elena Năstăsoiu și dezvăluirile sale aruncă o lumină crudă asupra practicilor politice din cadrul AUR, subminând credibilitatea partidului și alimentând discuții despre necesitatea reformelor interne.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *