Compania de Apa Buzau – Zona Judeteana – Sector Ramnicu Sarat, anunta ca, in data de 19.02.2021, in intervalul orar 09:30 – 12:30, se va intrerupe furnizarea apei potabile pe in localitatea Rmnicu Sarat, str. Morilor, nr. 13A, in vederea efectuarii unor lucrari de remediere bransament.p>

Zona afectata: Str. Morilor, str. Catunul Morilor, str. Sarbeasca, str. Gradistei, str. Armoniei, str. Boldu, str. Obiditi, STAU Rm. Sarat.

Utilizatori afectati: 92 de gospodarii individuale.

Atentionam consumatorii ca la reluarea furnizarii serviciului de alimentare cu apa potabila, exista riscul aparitiei unor perturbatii ale calitatii apei, pentru o scurta perioada de timp.

Recomandam clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere pana la limpezirea completa.

Rugam, de asemenea, consumatorii sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.

Ne cerem scuze pentru eventualul disconfort creat si va asiguram ca echipele de interventie vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrarilor si reluarea furnizarii apei potabile in cel mai scurt timp .

Va multumim pentru intelegere!

Departament Dezvoltare Comerciala

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *