Update: Edilul din comuna Cătina ne-a furnizat mai multe înregistrări prin care se plânge că Andronescu Alexandru l-ar fi agresat verbal și l-a scuipat pe data de 27 decembrie într-un restaurant din Ploiești, în timp ce acesta se afla cu familia pentru sărbătorierea zilei de nașterea a copilului său. Bărbatul i-ar fi adus o serie de injurii și amenințări, aflându-se alături de alți bărbați.

Update: Sunt baliverne, nu am vrut să mă sinucid! Eu veneam din localitatea Corbu de la familia mea și mă îndreptam către Ploiest. L-am văzut cu mașina și m-am dat jos să-l întreb de ce vorbește foarte urât cu mine pe live-urile sale. Nu a vrut să stea la discuții, drept pentru care am decis să trec strada către mașina mea. Dintr-o dată am auzit că a accelerat și m-am trezit pe jos.

Persoana în cauză ne-a pus la dispoziție și imaginile surprinse de el, înainte să fie lovit. După ce am urmărit videoclipul de mai multe ori am tras și o concluzie:

Bărbatul se îndrepta către autoturismul său până la axul drumului, iar în momentul în care a auzit că ediul a accelerat autoturismul, bărbatul în cauză s-a îndreptat în fața autoturismului doi sau trei pași. Acesta este o opinie stric personală, le va fi greu inclusiv anchetatorilor să deslușească acest caz!

Ulterior, Andronescu Alexandru a mai oferit un punct de vedere: ,,A fost o fracțiune de secundă, când m-am întors într-o parte, n-am știut, pentru că asta este instinctul… când am auzit acceleratul m-am întors. Vă dați seama cu ce viteză a demarat?”, mai spune bărbatul.

Mai apoi, edilul a fost contactat de noi pentru a ne pune la dispoziție imaginile de pe camera de supraveghere, însă acesta a motivat că anchetatorii i-au impus să nu furnizeze imaginile de pe camerele de supraveghere până la finalizarea cercetărilor.

UPDATE: Bărbatul se află la UPU Buzău cu următorul diagnostic: entorsă pumn cu aparat gipsat, contuzie gambă stângă, contuzie cervicala, nu prezintă risc letal.

În urmă cu scurt timp a avut loc o scenă desprinsă din filmele horor în localitatea Cătina.

Dintr-o luptă politică s-a ajuns la o tragedie? Cunoscut sub numele de Andronescu Alexandru, zis doctorașul, ar fi năpustit asupra autovehiculului în care se afla edilul comunei Alexandru Fulgeanu. În zonă se mai aflau alte autoturisme dubioase, despre care unele voci susțin că primarul urma să fie lichidat.

Andronescu Alexandru

Numai că într-un moment de panică, edilul a călcat pedala de accelerație, iar Andronescu Alexandru s-ar fi aruncat în fața autoturismului.

Polițiștii și o echipă criminalistică sunt acum la fața locului și investighează cu lux de amânunte cele întâmplate.

Conform unor surse, în zonă se află mai multe camere de supraveghere.

Andronescu Alexandru este recidivist și a fost eliberat condiționat în luna octombrie 2022. Acesta fusese condamnat la închisoare pentru ultraj și conducere fără permis.

Edilul se teme de viața sa și a familiei sale

Contactat de noi, edilul ne-a declarat că a suferit un atac de panică și că va pune tuturor la dispoziție imaginile cu cele întâmplate. Acum, edilul se teme de viața sa și de a copiilor săi. În 27 decembrie, Andronescu Alexandru l-ar fi amenințat și instigat pe edil într-un restaurant din Ploiești, în timp ce acesta se afla la o masă împreună cu soția și copii.

Să nu mai adăugăm că în urmă cu două săptămâni persoane în cauză a efectuat mai multe lucrări neautorizate pe domeniul public, alături de mai mulți lucrători de la Penitenciarul Ploiești, ocazie cu care edilul a fost amenințat cu moartea.

Foto: arhivă

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

One thought on “Tentativă de sinucidere la Cătina? S-a aruncat în fața mașinii conduse de edil?”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *