Ca in fiecare an, luna ianuarie vine la pachet cu reduceri substantiale, care nu trebuie ratate nici de catre femei, nici de catre barbati. Astfel, daca tu consideri ca iti lipseste ceva din garderoba, prima luna a noului an este o perioada propice pentru a-ti achizitiona tot ceea ce iti trebuie.

Cu toate acestea, daca esti de parere ca ai absolut toate articolele de imbracaminte de care ai nevoie, este bine, totusi, sa iei in considerare cateva haine, care ar putea suferi reduceri masive. In acest fel, poti face cumparaturi in mod inteligent, deoarece ai sansa de a plati doar jumatate din suma atribuita in mod general unui produs de top.

Iata care sunt produsele pe care trebuie sa le urmaresti in ianuarie 2021:

·        Gecile

Gecile sunt destul de scumpe, fapt pentru care in luna ianuarie trebuie sa alegi un model care iti atrage atentia si sa-i urmaresti pretul o perioada de timp. Este foarte posibil ca aceasta sa poata fi cumparata la jumatate de pret spre finalul lunii. Nu rata ocazia de a-ti innoi garderoba cu bani putini, mai ales cand vine vorba despre articolele de imbracaminte la moda.

·        Genti de lux

Gentile de la branduri renumite au preturi exorbitante, de care in mod general nu prea te poti apropia. Daca iti doresti foarte mult o geanta de lux, un model aparte pe care nu ti-l permiti in restul anului, este recomandat ca in luna ianuarie sa-l achizitionezi, pentru a avea satisfactie deplina. Poti avea geanta mult dorita cu bani putini, insa doar in aceasta perioada a anului.

In cazul in care nu ai un model anume pe care ai pus ochii, este indicat sa acorzi atentie posetelor din piele naturala, deoarece acestea sunt foarte calitative, durabile si rezistente, putand fi purtate timp de mai multi ani, fara urme de deteriorare.

·        Ghete din piele naturala

Incaltamintea de calitate este foarte scumpa. Cu toate acestea, daca iti doresti o pereche de incaltari de iarna care sa te multumeasca pe deplin si care sa iti ofere foarte multe beneficii, este mai bine sa te orientezi spre ghetele din piele naturala, in defavoarea celor din piele sintetica. Pielea naturala este impermeabila, rezistenta si suficient de elastica, cat sa nu se rupa dupa cateva purtari.

Astfel, in ianuarie 2021 este indicat sa acorzi o atentie sporita magazinelor de incaltaminte, deoarece vei avea parte de surprize frumoase, necostisitoare. Este o reala afacere sa cumperi o pereche de ghete calduroase si calitative la pretul celor ce nu sunt realizate din materiale de lux.

Ca regula generala, daca iti doresti, de exemplu, o rochie de vara este indicat sa o cumperi in iarna, cand pretul scade, cererea fiind si ea, mai mica, in sezonul rece. 

In cele din urma, invata sa iti completezi garderoba asa cum se cuvine. Nu cheltui sume colosale pe articolele de imbracaminte mult dorite, cu care consideri ca ai arata exceptional, ci asteapta perioadele favorabile din an, cand le poti achizitiona cu sume mici.

Sursa foto: Pixabay.com

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *