Începând cu luna Februarie 2020, Trans Bus pune la dispoziția dumneavoastră un serviciu de planificare a călătoriei direct în Google Maps, unic la nivel național. Astfel, Buzăul devine primul oraș din România care implementează un management al transportului public.

Sistemul intern implementat de Trans Bus, integrat direct cu Google Maps, are datele referitoare la programul de circulație actualizate continuu, atât pe traseele din mun. Buzău cât și pe traseele din cadrul Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Buzău – Mărăcineni, ușurând astfel accesul la informațiile legate de transportul public local.

Ca funcționalități principale ale serviciului de planificare a călătoriei pentru călători, amintim:

– Planificarea călătoriei din pct. A in pct. B, cu afișarea timpului de mers pe jos la și de la cele mai apropiate stații de transport.
– Vizualizarea orarului de transport actualizat pentru deplasarea selectată.
– Vizualizarea plecărilor dintr-o anumită stație pentru unu sau mai multe trasee.
– Planificarea rutelor între diferite orașe: Exemplu – București, Piața Romana – Buzău, Primaria Buzău. Google Maps va returna un intinerariu de transport ce cuprinde următoarele:
• Metrou Piața Romana – Gara de Nord
• Tren Gara de Nord – Gara Buzău
• Autobuz Gara Buzău – Primaria Buzău
– Actualizarea automată a rutei in funcție de ziua selectată (Luni – Vineri, Sâmbătă – Duminică)
– Planificarea rutelor pentru o dată și o oră ulterioară.
– Accesibilitate directă care site-ul operatorului de transport public (www.transbusbuzau.ro), pentru informații referitoare la tarife sau altele informații.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *