Senatorul PMP Dorin Bădulescu a reacționat public față de pasivitatea comisarului-șef al Gărzii de Mediu Buzău, Carmen Ichim, cu privire la grava situație a mediului înconjurător din județul Buzău:

”Zeci de buzoieni, din mai multe localități ale județului, m-au contactat în ultimile luni pentru a-mi comunica nemulțumirile față de problemele de mediu și lipsa de reacție a autorităților. Este evident că vina aparține în primul rând Gărzii de Mediu care nu își face datoria, iar gunoaiele se acumulează și năpădesc întreg Buzăul.
Ceea ce se întâmplă la Buzău cu gunoaiele menajere este un atentat la adresa mediului și explicația ar fi aceea că tocmai comisarul șef la Garda de Mediu, fost prefect PSD și candidat Pro România la CJ Buzău este angrenată în activități electorale. Dacă greșesc în ipoteza de mai sus ar mai putea exista explicații pertinente: fie se face că nu vede, fie lasă de dorit la capitolul competenței. În orice caz niciuna din aceste ipoteze nu îi este favorabilă doamnei, care ar trebui să se hotărască: ori funcționar cu atribuții de conducere responsabil și serios, ori candidat, pentru că la problemele de mediu din județul nostru nu poate fi loc pentru amândouă.
Responsabil este și domnul ministru al Mediului, Apelor și Pădurilor, Costel Alexe, care ar fi trebuit să ia măsuri. Lipsa de reacție a ministerului față de gravitatea situației mă determină să solicit explicații de urgență pe calea interpelării pentru a vedea motivul pentru care această situație este tolerată.
Bătaia de joc de la Buzău trebuie să înceteze!”, a declarat Dorin Bădulescu.

Organizația Județeană a PMP Buzău

cnpaulescu.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *