Surse judiciare au declarat pentru Stiri Din Surse Buzău că șefa ISJ Buzău, Daniela Palcău, este suspect într-un dosar DNA privind fraudarea fondurilor UE și trafic de influență.

Mai exact, șefa ISJ Buzău, Daniel Palcău, este acuzată că susține cursuri la școala din localitatea Măgura doar fictiv, pentru a beneficia de un proiect Erasmus+ și de a merge cu Dan Popescu (inspector general adjunct) în Tenerife pe bani europeni.

Foto: Campus TV Buzău

Mai mult de atât, acaesta mai este acuzată de organizarea subită a unui concurs la Casa Corpului Didactic, toți angajați primind liber în ziua concursului, pentru a nu asista la angajarea fictivă prin concurs a pilelor de partid. Din comisia de exaemn face parte Dan Popescu, fostul director al școlii din localitatea Măgura și inspector școlar general adjunct al ISJ Buzău.

Șefa ISJ Buzău va urma să fie audiată la DNA Ploiești în perioada următoare.

Contactată de noi, Daniela Palcău nu a răspuns la telefonul mobil pentru a ne oferi un punct de vedere.

cnpaulescu.ro

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

One thought on “ȘEFA ISJ, DANIELA PALCĂU, SUSPECTĂ ÎNTR-UN DOSAR DNA. VACANȚĂ ÎN TENERIFE PE BANI EUROPENI”
  1. Doamna Palcău e „Făt-Frumos-ul” inspectoratului, vrea sa fure intr-un an cât alții în șapte. E de înțeles. Sărăcuța, sa stai 10 ani pe un post de adjunct, sa vezi cum alții se îndoapă cu ciolanul și tu să apuci doar firimituri căzute pe jos…. Nu e ușor. Sunt multe frustrări adunate acolo.
    Surse interne spun că în curând vor ieși la iveală și alte abuzuri in serviciu făcute de doamna Palcău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *