Șefa Companiei de Apă Buzău – Simona Săvulescu, a petrecut sărbătorile pascale într-o vilă din comuna Unguruiu, la aproximativ 30 de km de municipiul Buzău.

Așa cum ne-au obișnuit mai marii județului, funcționarii publici își petrec sărbătorile și concediile pe bani publici. Pe motorina statului și cu mașina instituției, directorii se plimbă bine mersi prin țară fără ca nimeni să-i întreb cu ce ocazie au părăsit localitatea cu mașina instituției.

Autoturismul deținut de Compania de Apă Buzău (BZ20CAB) a fost surprins zilele trecute în curtea unei vile din localitatea Unguriu. Aici, Simona Săvulescu ar fi petrecut împreună cu familia sărbătorile pascale.

Trebuie menționat faptul că până să ajungă directoarea Companiei de Apă Buzău, Simona Săvulescu a lucrat sub „comanda” primarului Constantin Toma, ca director executiv la Grup Romet și mai apoi consilier personal al edilului.

Până la momentul difuzării știrii, Simona Săvulescu nu a oferit niciun punct de vedere!

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

2 thoughts on “Șefa Companiei de Apă Buzău s-a deplasat la pensiune cu mașina instituției”
  1. NESIMȚIRE CRUNTA! LA CÂȚI BANI IA DE LA COMPANIE, SE FOLOSEȘTE LA MAXIM ȘI DE MAȘINA DE SERVICIU. RUȘINE! MA MIR CA NU FURA ȘI APA, DAR NU ARE CINE SA O CONTROLEZE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *