Bolnavii de cancer din Buzău nu vor putea fi consultați de un medic specialist în următoarea săptămână, pentru că secția de Oncologie a Spitalului Județean va fi închisă în condițiile în care singurul medic de aici intră în concediu de odihnă.

În această situație se află aproape 8.000 de pacienți cu afecțiuni oncologice, care sunt sfătuiți acum să se prezinte la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean în cazul în care vor avea nevoie de îngrijiri medicale în următoarele zile.

„În perioada 2-6 august, activitatea Secţiei Oncologie din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău este suspendată. Medicul şef secţie va fi în concediu de odihnă şi având în vedere acest lucru, se efectuează curăţenie în secţie (igienizare, dezinfecţie, reamenajare)”, a se arată într-un anunț publicat pe site-ul Spitalului Județean Buzău.

,,Dacă sunt pacienţi cu afecţiuni oncologice care se prezintă în stare acută, aceştia vor fi internaţi, în funcție de caz, în secţia A.T.I., astfel încât să nu se pună în pericol viaţa acestora”, mai transmite conducerea instituției.

Activitatea Secției de Oncologie va reveni la normal începând din data de 9 august. La această secție a Spitalului Județean Buzău lucrează un singur medic, un altul fiind în concediu de creștere a copilului.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *