Viceprimarul Buzăului – Oana Matache, a anunțat că gigacaloria celor rămași la sistemul centralizat de energie termică, va fi mai scumpă.

,,Da, se va mări prețul gigacaloriei, dar nu știm încă valoarea, deoarece furnizorul este încă în negocieri de preț pentru achiziția de gaze, după finalizarea achiziției pentru emiterea unui tarif vom aștepta avizul ANRE și apoi va fi supus dezbaterii publice. În octombrie o să avem valori clare și vă vom informa”, a scris Oana Matache, pe facebook.

RAM Termo Buzău nu prea abonați, însă majoritate abonaților sunt din Micro 14, deoarece acolo locuiesc mai multe familii sărmane care nu-și permit să scoată din buzunar o sumă de peste 1000 de euro, pentru montarea și achiziționarea unei centrale termice pe gaz.

Potrivit locuitorilor din cartier, atât presa aservită, cât și primarul C-tin Toma, doresc să țină la secret mărirea tarifară a gigacaloriei, pentru a nu îi pune împotriva referendumului, pe cei afectați.

În orice caz, abonații rămași la sistemul centralizat de energie termică, după referendum, respectiv din iarnă, vor avea o surpriză.

Deja pe facebook circulă mai multe glume, una dintre ele este că cei din Micro 14, vor primi o derogare și se vor putea încălzi în această iarnă cu lemne din Parcul Crâng.

La Buzău, încă stăm bine, bucureștenii vor scoate din buzunar cu 360% mai mult, pentru a plăti facturile la agentul termic.

RAPID SUPER SERVICE
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *