Se închide talciocul!

Coronavirusul închide talciocul buzoian. În urmă cu câteva ore, reprezentanții Primăriei Buzău și cei ai societății care administrează talciocul buzoian au transmis precizări despre organizarea târgului de la Drăgaică:

,,În contextul PREVENIRII RĂSPÂNDIRII DISCULUI DE INFECTARE CU CORONAVIRUS – Covid-19 și avand în vedere: -HOTĂRÂREA nr.1 din 09.03.2020 a Comitetului Local pentru Situații de Urgență al municipiului Buzău; -DECIZIA NR.16 din 12.03.2020 a Conducerii Societății : SE SUSPENDĂ DESFĂSURAREA TALCIOCULUI DRAGAICA cu sediul în mun. Buzău, Aleea Industriilor nr.2, ÎN PERIOADA 12-31.03.2020 CU POSIBILITATEA PRELUNGIRII, ÎN FUNCȚIE DE EVOLUȚIA LA NIVEL NAȚIONAL A RISCULUI DE RĂSPÂNDIRE A INFECȚIEI CU CORONAVIRUS.” – se arată într-un comunicat al Piețe Târguri și Oboare S.A. Buzău.

Din cauza pericolului de răspândire a coronavirusului, talciocul se va închide până în data de 31 Martie. Decizia vine în urma consultărilor cu DSP și Prefectura Buzău.

Foto: reporterbuzoian.ro

Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *