Se fac mutări dure pe tabla de șah a politicii locale. Viceprimarul comunei Puiești va fi schibmat.

Președintele PRO România Buzău, Felix Rache, a anunțat printr-un comunicat că viceprimarul comunei Puiești va fi schimbat cu un alt consilier, în urma transferării primăriței Rodica Bârlă în barca PSD.

,,Mă bucur că primarul comunei Puiești a descoperit Proiectul Stânga Unită: PRO Romania- PSD. Pentru că PRO România nu este la guvernare, noi am considerat că primarii PRO trebuie să intre într-un dialog cu toți cei care le pot ajuta comunitatea. De aceea au fost invitați și au dat curs invitațiilor și la intâlnirile organizate de PNL și de către PSD. Cred că intâlnirile cu reprezentanții celuilalt partid aflat la guvernare au facut ca primarul să simpatizeze pentru prima data cu stânga unită, trecutul fiind unul de liberal. După negocierile politice care o să urmeze, cu PNL si PSD, PRO România va desemna un nou viceprimar la Puiești, in locul celui de la PSD. Unul dintre consilierii locali care a făcut ca PRO România să învingă PSD și PNL în această comună va fi viceprimar”, a transmis Felix Rache, prin intermediul unui comunicat.

Foto: Agora Buzău

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *