Scandal la Primăria Bălăceanu: Angajată de top umilită de primar

Scene incredibile au avut loc joi, la Primăria Bălăceanu, unde inginerul Doina**** a părăsit instituția în lacrimi, după ce a fost umilită de primarul Gică Geanoş. Evenimentul s-a desfășurat la finalul programului de lucru, când Doina****, recunoscută drept unul dintre cei mai buni angajați ai primăriei, a fost ținta nemulțumirilor edilului, într-un episod ce nu este singular în comportamentul acestuia.

În vârstă de 62 de ani și aflată în pragul pensionării, Doina**** a fost deseori supusă presiunilor și abuzurilor verbale ale primarului Geanoş. Conform soțului acesteia, inginerul a suferit în trecut un preinfarct la locul de muncă, în urma unui conflict spontan cu primarul. De-a lungul carierei sale, Doina**** a tolerat comportamentul agresiv al lui Geanoş, însă joi, după ce a fost jignită și țipată la în repetate rânduri, paharul s-a umplut.

Presiuni psihice și abuzuri continue

Geanoş și-a câștigat reputația de a pune o presiune constantă pe subalterni, suspectându-i de lipsă de loialitate. Soțul Doinei**** a dezvăluit că primarul le-a cerut angajaților să-i prezinte fotografii cu buletinul de vot pentru a se asigura că l-au votat. De asemenea, inginerul nu beneficiază de pauză de masă și a avut dificultăți în a obține concediu medical, fiind nevoită să se deplaseze la Râmnicu Sărat pentru a-și lua concediu medical, deoarece asistenta locală este apropiată a primarului.

Drepturi de muncă încălcate

Inginerul Doina**** nu a reușit să își ia nici zilele de concediu de odihnă, deoarece cererile ei au fost constant respinse de primar, invocând volumul mare de muncă. Deși ar putea să își continue activitatea profesională, presiunile exercitate de Geanoş au ca scop determinarea ei să se pensioneze „la termen”, pentru a face loc unei alte angajate apropiate edilului.

Comportamentul primarului Gică Geanoş nu doar că depășește limitele profesionalismului și moralității, dar ridică semne de întrebare asupra eficienței autorităților care ar trebui să protejeze demnitatea și integritatea angajaților. Situația Doinei**** reflectă o problemă mai largă a abuzurilor de putere în administrația locală, care necesită o intervenție urgentă din partea instituțiilor competente, conform agorabuzau.ro.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By SDS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *