„Capul lui Moțoc vrem”

”Dă-o dracu de curvă, mă suni pentru o panaramă?!” – Comisar şef Poliţia Buzău

O poveste spectaculoasă, a unei fete din România brutalizată și închisă în Spania de un grup de marocani, traficanți de droguri, revine în prim plan. Evenimentele au avut loc la o lună după drama de la Caracal. Polițistul român care era de serviciu la Dispeceratul 112 își acuză șefii că i-au spus că nu cazul să se agite pentru ”o curvă” și că, acum, toți se laudă cu această operațiune.

– Polițistul mai spune că nu s-a lăsat, a sunat din proprie inițiativă la Crima Organizată Buzău și, împreună cu un ofițer de acolo, a făcut toate demersurile ca fata să fie eliberată, după nici opt ore de la aflarea informațiilor.

– Ulterior, în loc de recunoașterea faptelor, agentul spune că șefii au încercat să culeagă aprecierile, i-au interzis să spună tot adevărul presei, iar acum, pentru că vrea să facă public cazul, l-au amenințat că îl dau afară din poliție.

Articolul integral, aici ►http://agorabuzau.ro/video-acuze-grave-catre-sefii-politiei-buzau-o-romanca-tinuta-prizoniera-in-spania-salvata-de-eforturile-unui-ofiter-de-la-dispecerat/?fbclid=IwAR2D4ezIKyFDt5IHDnOS6P9-0o7saAdwAb4OzSEqypiqFOZlTjDqDpJzgsM

Foto: agorabuzau.ro

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *