Ieri, mai mulți comercianți ne-au contactat pentru a ne sesiza că producătorii locali au fost obligați să nu mai comercializeze marfa în lădițe sau mese improvizate.

,,Este un polițist local aici, dacă nu mă înșel, Irimia îl cheamă, a spus că dacă mai avem marfă pe lângă tarabă ne amendează. Asta face PTO, alungă producătorii locali din piață”, ne-a scris un comerciant.

,,Da, întradevăr a fost o informarea pentru a nu se mai comercializa produsele pe jos. Mai mult de atât, agentul economic ce se ocupă de igenizarea pieței, ne-a impus ca pe lângă tarabe să nu mai existe lădițe, deoarece recent au achiziționat un aparat ultramodern de curățare a solului. Noi nu alungăm producătorii locali, ba chiar încercăm să atragem cât mai mulți în Piața Centrală și în restul piețelor din municipiu”, a spus Manolache Valentin, reprezentant al Piețe Târguri și Oboare S.A. Buzău.


Așadar comercianții care nu s-au conformat până astăzi la ora 08:00, vor fi luați pe „sus” de polițiștii locali și se vor alege cu amendă.

Foto: Antonio Sebastian

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *