A fost scandal cu tămbălău astăzi la sucursala CEC Bank din Buzău. Mai mulți pensionari au stat ore bune la coadă, ca să afle că sistemul nu funcționează.

,,Nu am cuvinte să vă explic. Era o bătrânică în sediu la CEC, plângea că a fost și ieri la coadă, și nici azi nu a primit banii de pensie. Se plângea că nu are tratamentul luat deja de două zile. Eu am stat doar 3 ore la coadă și am avut și ceva noroc. Am făcut scandal, iar în 10 minute pe mine m-au rezolvat, dar pe restul? Erau oameni care au venit și ieri, dar au primit același răspuns, că nu le merge sistemul. Am impresia că oamenii ăștia fac asta intenționat. Știm foarte bine cum se strânge dobânda la dobândă și cum funcționarii muncesc după ureche”, ne-a relatat un buzoian revoltat.

Pe lângă bătrânică care plângea în sediul CEC, sunt alte mii de buzoieni care merg la sediul CEC pentru a-și ridica pensia lunar, doar că luna aceasta au avut o surpriză neplăcută. Într-un context că sistemul nu funcționează, câteva mii de pensionari au fost afectați.

Majoritate pensionarilor din România au oricum pensii mizere, iar dacă nu el mai dai nici banii pentru care au muncit o viață întreagă, e deja e de noaptea minții!

Este interesant faptul cum din 3 ghișee funcționa doar unul, iar banii îi primeau doar cei care știau să se impună.

Oamenii ar fi cerut să discute cu cineva din conducerea CEC Buzău, dar angajații au dat din umeri pe motivă că șefii sunt prea ocupați.

Doar la Buzău sunt probleme cu „sistemul”

,,Doamna de la ghișeu spune că în calculator nu funcționează sistemul, iar cel de la București îi spunea la telefon că la el apare că sistemul funcționează”, a mai relatat buzoianul.

În opinia noastră, CEC Bank a rămas în urmă cu tehnologia și zilele noastre, astfel, dacă cele câteva mii de pensionari se vor muta la alte bănci, poate că reprezentanții CEC se vor gândi să rezolve sistemele bancare de operare a tranzacțiilor.

cnpaulescu.ro

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *