Sindicatul SANITAS Buzău a oferit un punct de vedere referitor la articolele publicate de noi despre conducerea dezastruoasă de la vârful DGASPC Buzău.

,,Citim cu ,,surprindere” in presa, ceea ce am constatat si noi si am sesizat prin adrese oficiale, asupra a ceea ce s-a intamplat cu angajatii din cadrul Centrului de Minori Beceni, acum vreo 2 ani, cand in perioada pandemiei, au fost tinuti non-stop la serviciu, timp de 2 saptamani, fara ca dupa aceea sa le acorde drepturile legale (zile libere sau plata acelor ore), iar asta este doar un aspect din cele sesizate. Au fost si lucruri mai grave…De ce, aceasta angajată (PT CA ESTE O ANGAJATA PÂNĂ LA URMĂ, NU O PATROANA) este vesnic mutata dintr-un centru în altul prin numire pe posturi, indiferent daca sunt vacante sau ocupate?

De ce nu se dau concursuri reale pentru ocuparea functiei de sef de centru în DGASPC? Nu sunt astfel discriminati cei care au studiile, experienta si calitatile morale necesare si si-ar dori să candideze sau să ocupe un astfel de post?

E clar ca doamna de mai jos are o problema de comunicare cu subalternii, atata timp cat peste tot pe unde a ajuns, au inceput sa apara tot felul de sesizari. De ce doar astfel de ,,personaje” au „dreptul” de a ajunge în astfel de posturi? De ce nu vreti sa intelegeti ca doar printr-o selectie legală, puteti gasi oameni de valoare?

Problema nu este la nivelul conducerii DGASPC, ci mai sus, iar daca nici de aceasta data, persoana din reportajul de mai jos nu va fi cercetată sau sancționată, ne vom simti obligati sa explicam publicului larg, ce inseamna „mai sus” si care sunt de fapt „păpusarii” acestei directii, care, din punctul nostru de vedere ar trebui sa fie independentă în luarea deciziilor și nu supusă ordinelor, indiferent de natura lor… O zi cu intelepciune, va dorim!”, scrie sindicatul SANITAS Buzău.

Citește și: Cum încearcă directoarea unui centru de plasament să mușamalizeze furtul copanelor de pui și a cadourilor de Crăciun! EXCLUSIV

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *