Protest național împotriva vaccinării obligatorii

La Buzău, manifestația va avea loc de la ora 11:30 la prefectură, la Bacău se va întâmpla de la ora 14:00, tot în fața Prefecturii. La Cluj adunarea va fi în fața monumentului Memorandiștilor, la Focșani în Piața Unirii, la Deva în Piața Victoriei, la Bistrița la Prefectură, la Iași în Piața Unirii, la Alba Iulia în fața Prefecturii, la Piatra Neamț în fața Teatrului Tineretului (ora 16:00). La Târgu Mureș se va protesta de la ora 13:00, la Catedrala Mare.
La Arad se va protesta pe 10 martie, la ora 17:00, în Piața Avram Iancu. 

Spot publicitar – Protest național împotriva vaccinării obligatorii 

Manifestație națională la București

Alianța Părinților, Asociația NeamUnit, Asociația Pro Decizii Informate și Asociația Pro Consumatori anunță că sâmbătă, 7 martie, de la ora 14:00, va organiza un nou protest împotriva Legii Vaccinării Obligatorii, eveniment ce se va desfășura tot în fața Palatului Parlamentului, informează un comunicat primit la redacție.

 „Alianța Părinților, Asociația NeamUnit, Asociația Pro Cosumator și Asociația Pro Decizii Informate îi cheamă sâmbătă la ora 14:00 la Palatul Parlamentului, în fața intrării de la Camera Deputaților pe toți românii responsabili, pentru a-și manifesta dezacordul față de proiectul Legii vaccinării obligatorii.
Această lege anticonstituțională obligă toți copiii și adulții să fie vaccinați de mai multe ori în fiecare an și oricând va decide un ministru (pus politic). Țări precum Marea Britanie, Austria, Olanda, Elveția, Irlanda, Portugalia, Spania, nu au vaccinare obligatorie. China are vaccinare obligatorie și e bântuită de coronavirus. Cu cât vom fi mai mulți, cu atât vom fi mai vizibili, iar glasul nostru va fi mai bine auzit!”, sună apelul Alianței Părinților.

Manifestație la Buzău

STOP VACCINĂRII FORŢATE A ROMÂNIEI
Mai marii noştri, fără voinţa poporului român, au pus la cale prin lege parlamentară vaccinarea forţată a tuturor locuitorilor din România, indiferent de vârstă. Cine garantează eficacitatea acestor vaccinuri din străinătate? PLATFORMA ÎMPREUNĂ şi ASCIOR Buzău îi îndeamnă pe toţi românii să protesteze împotriva acestui abuz nemaiîntâlnit în istoria poporului român.
Sunteţi invitaţi la acest protest pe data de 7 martie 2020, sâmbătă, în faţa Prefecturii Buzău, între orele 11.30-12.30

REFLECŢIE ASUPRA LEGII VACCINĂRII

Dumnezeu ne-a creat liberi pe noi, oamenii. Dacă El nu ne forţează în nicio direcţie, înseamnă că libertatea de a decide este un fundament antropologic, fiinţial, care face parte din noi şi peste care nu poate trece nimeni.

Legea vaccinării obligatorie a întregii populaţii din România: copii, tineri, adulţi, vârstnici, care se află în dezbatere urgentă pe masa Parlamentului, încalcă Constituţia României, Legea Drepturilor Omului şi Dreptul Pacientului.

Legea 46/2003, articolul 13 din Legea Drepturilor Pacientului, spune aşa: „pacientul are dreptul să refuze sau să oprească o intervenţie medicală, asumându-şi în scris răspunderea pentru decizia sa”.

Conform Deciziei Curţii Europene a Drepturilor Omului din 2002, „vaccinarea obligatorie intră în coliziune cu dreptul la viaţa privată garantată de articolul 8 din Convenţia Europeană pentru Apărarea Drepturilor Omului şi a Libertăţii Fundamentale”.

Carta Drepturilor Fundamentale a Uniunii Europene prevede, la articolul 3, „Dreptul la integritatea persoanei”.

Prin acest proiect de lege dictatorial, fascist, comunist, al vaccinării obligatorii, se prejudiciază libertatea de exprimare a Drepturilor omului, de a fi informat cu privire la riscurile acestei vaccinări.

Acolo unde există riscuri, în orice domeniu, trebuie să fie garantată libertatea de a face sau a nu face un anume lucru.

Prin articolul 59 din proiectul de Lege a vaccinării obligatorii, personalului medico-sanitar şi farmaceutic i se interzice să vorbească despre riscurile acestei vaccinări.

De ce companiile farmaceutice din lume, care produc vaccinuri, nu-şi asumă în scris răspunderea legală pentru siguranţa produsului realizat de ele?

Dacă vaccinurile sunt bune 100 %, de ce există atâtea reacţii adverse, boli în creştere, cum este autismul, care s-a dovedit ştiinţific că este efectul vaccinării copilului?

Vaccinarea este o problemă foarte controversată pe plan mondial, cu efecte secundare grave, chiar foarte grave, pentru care nimeni nu îşi asumă nicio responsabilitate.

Această Lege a vaccinării obligatorii nu are prevăzut un fond de compensare financiară pentru victimele care apar în urma vaccinării forţate a populaţiei.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii joacă în prezent rolul de agent de vânzare a acestor vaccinuri. În ultima vreme, la indicaţiile acestei instituţii mondiale, s-a creat isteria pandemiei de „gripă aviară”, „gripă porcină”, mai nou, „gripa coronavirus”; de pe urma lor au avut de câştigat anumite trusturi farmaceutice. Acesta este unul din motivele pentru care populaţia României nu are încredere în vaccinarea obligatorie, de pe urma căreia se vor îmbogăţi peste noapte conducătorii acestor instituţii farmaceutice mondiale, care produc aceste vaccinuri.

În S.U.A., Marea Britanie, Germania, Spania etc., ţări democratice, nu există această Lege a vaccinării obligatorii, ci doar se fac recomandări pentru vaccinarea populaţiei. De ce această grabă, în România, de a vota această Lege a vaccinării obligatorii?

Este clar, deci, că nu mai există democraţie în ţara noastră şi că poporul român a devenit „o turmă de animale cuvântătoare”, condusă de un grup de oameni care apără interesele financiare ale unor instituţii mondiale.

Eu am convingerea fermă că „Mare este Dumnezeu!” şi că această ţară, „Grădina Maicii Domnului”, România, nu va dispărea, iar poporul se va trezi la realitate.

Doamne, Dumnezeule, apără-ne de toate relele care s-au năpustit asupra noastră!

Preot profesor doctor Mihail Milea

Preşedintele Fundaţiei pentru copii „Sfântul Sava de la Buzău”

Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *