Sâmbăta meciurilor pe teren propriu. Rugby, Handbal, Fotbal, Volei

 Sport Club Municipal Gloria Buzău vă învită sâmbătă, 19 octombrie 2019, la un adevărat regal sportiv, toate echipele clubului evoluând în această zi.

Astfel, cu începere de la ora 11:00, la stadionul „Gloria” se va desfășura partida de fotbal dintre SCM Gloria Buzău și Viitorul Pandurii Târgu Jiu, contând pentru Etapa a XIII-a a Ligii a 2-a.

De la aceeași oră, 11:00, iubitorii rugby-ului sunt așteptați pe stadionul „Prințul Ghica”, din parcul Tineretului, pentru a-și susține favoriții în primul meci din retur, unde echipa buzoiană va evolua împotriva formației CSA Steaua București.

Acest regal al sportului buzoian va continua sâmbătă, începând cu ora 15:00, cu un foarte spectaculos meci de volei masculin, primul disputat acasă de băieții noștri în prima divizie, împotriva CS Universitatea Cluj, la Sala Sporturilor „Romeo Iamandi”.

Ziua se va încheia la ora 18:00 cu meciul de handbal feminin între SCM Gloria Buzău și CS Minaur Baia Mare, o bătălie epică pentru cucerirea unui loc pe podiumul Ligii Florilor.

          Pentru meciul de fotbal, SCM Gloria Buzău pune la dispoziția spectatorilor următorele categorii de bilete:

Peluze: 5 lei; Tribuna II: 8 lei; Tribuna I: 10 lei; Tribuna 0: 15 lei. 

          Biletele se pot achiziționa vineri și sâmbătă de la următoarele case de bilete:

–         Poarta principală de acces în Parcul Crâng – 2 case (o casă deschisă vineri între orele 10.00 – 18.00, cu 2 operatori; ambele deschise în ziua meciului, între orele 08:00 – 11:00, cu 4 operatori)

–         Poarta 1 (Piața Crâng) – 1 casă cu 2 operatori (deschisă doar în ziua meciului, între orele 08:00 – 11:00)

–         Poarta 2 (Electrica) – 1 casă cu 2 operatori (deschisă doar în ziua meciului, între orele 08:00 – 11:00)

–         Relații Clienți sau Info Point-ul din incinta supermarketului Carrefour din Shopping City Buzău –  o casă (deschisă zilnic între orele 10.00 – 22.00).

             Biletele pot fi procurate și online, de la adresele: www.entertix.ro și www.myticket.ro, spectatorii având obligația de a se prezenta la porțile de intrare în stadion cu biletele printate, având codul de bare vizibil în bune condiții pentru a fi citit de terminalele de acces.

               Pentru îmbunătățirea desfășurării evenimentelor sportive care se vor desfășura la stadionul Municipal „Gloria” Buzău, dorim să informăm publicul asupra unui set de măsuri organizatorice necesare.

                Astfel, accesul spectatorilor în incinta stadionului se va face cu maximum 90 de minute înainte de începerea partidelor. Intrarea va fi permisă pe următoarele porți:

  • Poarta 1 (Piața Crâng) : Acces Peluza nr.1; Acces Tribuna nr.2
  • Poarta 2 (S.C. Electrica): Acces Peluza nr.2; Acces Tribuna nr.2
  • Poarta 3 (Stadion „Metalul”): Acces galeria echipei oaspete;Acces persoanele cu dizabilități
  • Poarta 4 (Pădure Crâng): Acces Peluza nr.1; Acces Tribuna nr.0; Acces Tribuna VIP nr.1; Acces Tribuna VIP nr.2; Acces Presă (numai pe baza ecusonului de acreditare de culoare albastră); Acces galeria echipei gazdă.

           Copiii cu vârsta mai mică de 10 ani au accesul gratuit în stadion. Este obligatoriu ca aceștia să fie însoțiți de un adult.

           Pentru partida de handbal, clubul pune la dispoziție bilete la prețul de 10 lei. Acestea pot fi achiziționate de la următoarele case de bilete:

–           Sala Sporturilor „Romeo Iamandi” – 1 casă (deschisă vineri între orele 10.00 – 18.00, cu 1 operator și sâmbătă, între orele 10:30 – 18:30, cu 2 operatori).

–           Ghișeul Relații Clienți sau Info Point-ul din incinta supermarketului Carrefour din Shopping City Buzău –  1 casă (deschisă între orele 10.00 – 22.00).

           Clubul oferă bilete gratuite copiilor cu vârsta până în 10 ani. Aceștia trebuie însoțiți obligatoriu de un adult, iar locurile rezervate acestora vor fi în sectorul D, rândurile 10, 11 și 12 (însoțitorul va plăti bilet întreg iar copilul va primi loc lângă acesta).

            Biletele pot fi procurate și online, de la adresele: www.entertix.ro și www.myticket.ro, spectatorii având obligația de a se prezenta la intrarea în Sala Sporturilor „Romeo Iamandi” cu biletele printate, având codul de bare vizibil, în bune condiții, pentru a fi citit de terminalele de acces.

            La meciul de rugby și la cel de volei masculin, intrarea este gratuită.

Vă așteptăm în număr cât mai mare pentru a ne încuraja și pentru a ne susține echipele favorite!

Veniți, dacă ne iubiți!         
Hai Buzău, Buzău!

Director SCM GLORIA BUZĂU,
Ion CAZAN

Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *