În urma scandalului iscat de Daniel Țiclea, în urma aglomerației din municipiul Buzău și a unor probleme la Serviciul Permise și Înmatriculări, Ilie Gabriel, a făcut o declarație pentru un site de știri locale pentru a clarifica situația.

Subprefectul PSD-ist Gabriel Ilie, a încercat să devieze situația și a declarat că este posibil să fi devenit un „prefect incomod” datorită activității sale din Prefectura Buzău, cât și din afara sa.

Cu toate că subprefectul este rupt de realitate, sperăm că va putea enumera realizările sale de când a fost desemnat ca subprefect al județului Buzău.

,,Eu am atribuții delegate, pe structura de securitate și pe deconcentrate, nu am pe SPCRPIV Buzău și Pașapoarte. Activitatea Instituției Prefectului a funcționat normal în această perioadă, nu a existat niciun fel de sincopă. Da, poate că sunt incomod fiindcă mă uit pe documentele pe care le semnez, citesc, mă documentez, pun întrebări suplimentare. (…) Consider că, în primul rând colegialitatea, iar apoi etica profesională nu ar trebui să te lase să ieși public cu asemenea declarații”, a precizat subprefectul Gabriel Ilie, pentru reporterbuzoian.ro.

În timp ce prefectul Daniel Țiclea a plecat timp de o săptămână în concediu, toate atribuțiile de serviciu au fost delegate subprefectului Gabriel Ilie, însă acesta și-a frecat mâinile, cel mai probabil, rămânând șef peste instituția guvernului în teritoriu, pentru doar câteva zile, însă acesta a uitat că va trebui să preia și atribuțiile.

După cum spune și în declarația de presă „eu am atribuții delegate pe structura de securitate și pe deconcentrate, nu am pe SPCRPIV Buzău și Pașapoarte”, acesta se declară nedumerit de situație, ba chiar nici nu consideră că trebuia să se implice pentru problemele întâmpinate în ultimele zile de buzoieni, precum cozile infernale sau problemele de la serviciul de înmatriculări.

Astfel, considerăm că subprefectul Gabriel Ilie s-a trezit ca măgarul la poarta nouă, ba chiar a mai și bătut din clopot.

Redăm declarația oferită de Daniel Țiclea în EXCLUSIVITATE pentru Știri Din Surse Buzău.

,,O săptămână am plecat și eu în concediu și imediat în urma mea dezastrul managerial. Subprefectul stă în Râmnicu Sărat și nu vede cu ce se confruntă locuitorii municipiului Buzău, se suie la ora 16:00 în mașină și pleacă acasă. Dacă eram eu cu siguranță nu se întâmpla așa. Eu le permiteam să acționeze doar noaptea pe podul de la Mărăcineni. (…) Au blocat tot orașul pentru o lucrare care se putea finaliza într-o singură noapte. Senzația mea este că nici nu au aviz, s-a încălcat clar legea. Este evident ca subprefectul – Ilie Gabriel este depășit de situație. Am decis sa-mi intrerup concediul, mâine dimineață plec din Bulgaria. De mâine după-amiază preiau din nou comanda la Prefectură. Nu mă refer numai la situația de astăzi. Au fost probleme mari și la Serviciul Permise și Inmatriculări în această săptămână. Candidați au fost reprogramați, programări nerespectate. Sunt foarte dezamăgit, nici măcar nu s-a deranjat să iasă 5 minute din birou să meargă la oameni să vadă ce se întâmplă”, a spus Daniel Țiclea.

Ținem să menționăm că după publicarea articolului de ieri, a fost deranj mare la sediul PSD. Citește articolul aici – „ȚICLEA ȘI-A IEȘIT DIN PEPENI. ÎȘI ÎNTRERUPE CONCEDIUL DIN CAUZA TRAFICULUI DIN BUZĂU: “STÂNĂ FĂRĂ CÂINI! SUBPREFECTUL PLEACĂ ACASĂ ȘI NU-L INTERESEAZĂ”

cnpaulescu.ro

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

2 thoughts on “S-a făcut de râs! A fost „prefect” pentru câteva zile, dar a uitat să preia și atribuțiile de serviciu”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *