Nepotul fostului primar liberal din comuna Cătina – jud. Buzău este maestru al înscenărilor.

Justițiarul liberal din comuna Cătina – jud. Buzău, Alexandru Andronescu este acuzat că a pus la cale mai multe înscenări.

În primul caz, în luna februarie a.c. s-a aruncat în fața mașinii conduse de edil, pentru a-i crea probleme penale, fapt pentru care să nu mai poată deține funcția și a nu mai putea candida în 2024 la alegerile locale, drept pentru care unchiul său, fost primar PNL, să poată reveni din nou la butoanele primăriei.

Edilul s-a ales cu autoturismul zgâriat și cu oglinda ruptă, fapt pentru care a depus plângere împotriva bărbatului pentru distrugere.

Primarul le-a făcut plângere și polițiștilor care au fost prezenți la fața locului, pentru că i-au pus fiola de peste 20 de ori, rezultatul fiind zero la toate testările. Există bănuiala că polițiștii respectivi ar fi fost parte în înscenarea bărbatului.

În timp ce primarul îl acuză pe bărbat că s-a aruncat intenționat în fața mașinii sale, persoana în cauză se „scuză” că de frică a făcut 2-3 pași în fața autoturismului condus de primar.

,,A fost o fracțiune de secundă, când m-am întors într-o parte, n-am știut, pentru că asta este instinctul… când am auzit acceleratul m-am întors. Vă dați seama cu ce viteză a demarat?”, a spus bărbatul.

Acuzat că a înscenat moartea iubitei sale

„Bărbatul în șlapi” este considerat de mai mulți apropiați ca un as în însecenări, fiind acuzat de gurile rele că i-ar fi înscenat moartea iubitei sale pe lacul Snagov. Detalii aici!

Durere de picior, dar i s-a băgat mâna în gips

Totuși nu am putut desluși epopeea prin care bărbatul în cauză a căzut pe mână, se văita de picior, dar de la spital a plecat cu mâna în gips.

Trebuie menționat faptul că bărbatul este recidivist, a fost condamnat în trecut pentru conducere fără permis în timp ce se afla și sub influența alcoolului.

Liberalul a și „furat”, nici n-a făcut nimic!

Comuna Cătina arăta până mai acum câțiva ani ca în secolul 20 cu liberalul Gheorghe Radu în funcția de edil. Preocupările sale depindeau de propriul buget și de a da bani din puținul buget la primăriei, pentru promovarea sa în mass media.

Puteți urmări clipul Activistului Buzoian mai jos:

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

One thought on “S-a aruncat în fața mașinii pentru a compromite edilul din comună! EXCLUSIV”
  1. Nu a făcut nimic, primarul PNLEra mulțumit, ca avea funcția, și profita de ea! Dar, pt binele comunei, de a o duce la un anumit standard …. Actual????? Absolut nimic! Edilul de astazi, face tot posibilul, pt a face tot cei bun și frumos pt aceasta comuna! Însă, se găsesc, niște ” analfabeți’care știu ei tot, ce face edilul…. Nu avem nevoie, de asemenea oameni care habar nu au, cum sa conducă În opinia mea, și sunt mai mulți cetateni, care dorim, sa rămână Alexandru Fulgeanu. Sa-l lase sa duca mandatul…. Și proiectele la final! Spune bine cel care l-a luat la întrebări. Ce a făcut? Aceleași birouri, sala de ședințe, aceiași masa de 40 de ani, (din lemn de brad) din vremurile comuniste! Nu inteleg,de ce, acum, nu e bine, ce face??? Totul este, bine organizat, profesional, iar angajații, nu înțeleg, de ce trebuie…., să-și schimbe atitudinea, conform cerințelor! Este normal, ca ei sa înțeleagă, noile cerințe, la nivel înalt. Da, nu le convine celor cu ajutor, ca sunt puși la munca? Aud mereu comentarii de genul:ce pt bani care-i primesc sa muncesc????? Deci, era bine când primea și nu muncea! Asta era prima de la D-NUL RADU! Consider, ca a procedat corect, sa primească ajutor dar, sa, și efectueze orele aferente muncii. Acele prime, nu erau din bani noștri???Sunt dezamăgită, pt faptul, ca suntem fff putini cetățeni, care suntem de acord cu principiile, Edilului! Noi vom face tot ce putem, pt a fi sustinut în tot ceia ce face! Sunt greu de convins cei mai în vârstă…… Au alta viziune….. Mai conservatoare, dar, poate, vor înțelege!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *