Un protest impresionant a avut loc sâmbătă, pe treptele Curții de Apel București. Rudele și prietenii celor 65 de tineri morți în incendiul de la Colectiv, din 30 octombrie 2015, au manifestat în tăcere pentru a atrage atenția asupra amânării sentinței definitive din dosar, informează G4Media.ro.

Sunt 6 ani de la tragedia „Colectiv”, care a zdruncinat profund întreaga țară și a dus la schimbări politice majore în ultimii ani. Supraviețuitorii și rudele victimelor le reproșează însă autorităților că încă nu s-a făcut dreptate în acest caz și că sistemul sanitar e la fel de prost echipat ca la momentul tragediei.

Nici acum instanța nu a stabilit definitiv vinovații, așa că rudele celor care au pierit și supraviețuitorii tragediei au simțit că trebuie să protesteze față de lentoarea cu care magistrații judecă acest proces.

Sursă foto: InquamPhotos/OCTAV GANEA

EMAG

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *