,,Dacă ajung președinte depun jurământul la Ateneul Român și după plec prin țară.”

Candidatul la prezidenţiale Mircea Diaconu a declarat marţi, că „de 15 ani lucrurile sunt aceleaşi la Cotroceni” şi de aceea are speranţa că „buturuga mică răstoarnă carul mare” şi poate că el va avea şansa să fie „buturuga mică” ce va răsturna carul.

Mircea Diaconu a declarat, pentru AGERPRES, că noul Guvern PNL nu-l afectează. „Pe culoarul pe care umblu eu, nu este nimeni”, a spus Diaconu, adăugând că „dacă este un guvern sau altul, nu este o problemă pentru mine”.

„Nu fac calcule de tipul ăsta, nu mă uit nici la sondaje, nu ţin cont pentru că nu am cum să ţin cont, fiecare zi aduce ceva nou şi schimbă opţiunile, cifrele, în mod sigur şi lucru ăsta nu mă interesează de nici un fel. Sunt nişte entităţi politice şi nişte candidaţi care sunt prinşi în lupta aceasta eminamente politică, la ei se schimbă lucrurile pentru că sunt acolo, eu sunt în altă parte. Pe culoarul pe care umblu eu, nu este nimeni. Pe oferta asta de pace nu este nimeni. Şi atunci cu ce să mă influenţeze pe mine, căci eu încerc să spun: ‘Vreţi pace sau război’ şi atunci, că este un guvern sau altul, nu este o problemă pentru mine”, a declarat Diaconu.

Actorul Mircea Diaconu a precizat că „în clipa în care Parlamentul decide prin vot că acela este guvernul, acela este Guvernul României, că ne place sau nu ne place, validat şi cu acesta lucrezi, dacă peste două luni cade şi vine altul, acela este Guvernul României, sunt reguli care trebuie respectate, ca şi la fotbal, ca la orice sport, dacă este concurenţă trebuie respectate regulile”.

Sursa: stiripesurse.ro

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *