PSD a transmis Parlamentului, așa cum a promis, un proiect de lege pentru plafonarea prețurilor la energie electrică și gaze naturale.

Deputatul PSD, Romeo Lungu, anunță că România are azi cea mai scumpă piaţă spot a energiei din Europa, iar social democraţii vor „construi săptămâna viitoare o majoritate concretă pentru a trece prin Parlament plafonarea prețurilor la energie și gaze”.

,,PSD a demarat campania „Jos Facturile”, o petiție prin care toți buzoienii și românii deopotrivă, pot semna pentru plafonarea prețurilor la energie electrică și gaze naturale. Acțiunea vine în contextul scumpirilor exagerate de pe piața de energie în prag de iarnă.
Proiectul de lege privind plafonarea prețurilor ar urma să blocheze timp de 6 luni majorarea facturilor la electricitate și gaze naturale și să le ofere consumatorilor o compensație pentru majorările de preț operate deja de furnizori. Aceasta este singura soluție concretă care poate garanta, pe termen scurt, menținerea facturilor energetice la un nivel suportabil.
În plus, odată cu aplicarea acestei legi, prețurile la energie ar urma să scadă chiar și cu 43% față de ofertele primite în ultimele săptămâni, în contextul în care plafonarea ar urma să se facă prin raportarea la prețul mediu al energiei din perioada martie-septembrie 2021.
Toți buzoienii pot semna online pentru susținerea acestui proiect la următoarea adresă: https://www.psd.ro/plafonare-preturi-energie/.
Toate semnăturile strânse vor fi depuse la Parlament, în timpul dezbaterilor asupra proiectului de lege inițiat de PSD, pentru a-i convinge pe reprezentanții puterii să voteze pentru întrajutorarea a sute de mii de familii de români care deja întâmpină probleme la achitarea facturilor deja crescute”,
a spus deputatul PSD – Romeo Lungu, în exclusivitate pentru stiridinsursebuzau.ro.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *