Fostul lider PSD Liviu Dragnea i-a transmis, vineri, o scrisoare deschisă preşedintelui partidului, Marcel Ciolacu, pe care îl acuză că a distrus partidul, că ”s-a predat, cu arme şi bagaje, la Cotroceni şi va ajunge la groapa de gunoi a istoriei”.

El le transmite actualilor lideri PSD că sunt ”trădători dovediţi ai acestui popor” şi că negociază preşedinţia Camerei, în loc să negocieze în Parlament creşterea alocaţiilor sau a pensiilor.

Dragă Marcel, îţi scriu astăzi, în numele meu şi al tuturor celor care, în ultima săptămână, au pus mâna pe telefon şi m-au sunat. Sunt mulţi, să ştii. Sunt foşti sau actuali membri ai PSD, colegi de-ai noştri, susţinători, votanţi, oameni care, de-a lungul timpului, au crezut în Partidul Social Democrat. Sunt oameni care mult timp s-au uitat spre noi cu speranţă. Sunt oameni care au muncit pentru acest partid şi oameni care ne-au dat încrederea lor la vot. Şi nu o dată, ci ani sau zeci de ani la rând. Sunt oameni care au ţinut cu PSD, Marcel. Aceşti oameni, Marcel, spun că Partidul Social Democrat a murit. Că pentru ei şi mulţi alţii ca ei, ACEST PARTID NU MAI E PSD. Că nu a mai rămas nimic din imaginea construită în trei decenii, de noi, de predecesorii noştri, de guvernările noastre”, scrie Dragnea în scrisoarea deschisă adresată preşedintelui PSD.

Legat de scrisoarea pe care fostul președinte al PSD, Liviu Dragnea, i-a adresat-o în această dimineață actualului președinte Marcel Ciolacu, în care îl acuză că, prin deciziile pe care le ia, nu face altceva decât să-l salveze pe președintele României, senatorul Romașcanu a afirmat: „o să râdeți, dar am citit-o”.

A mai adăugat că, în condițiile în care construcția pe care și-au propus-o nu va merge, există asumarea din partea conducerii, care a ales să meargă în direcția respectivă: „Din punctul nostru de vedere, a sta doar în zona electorală, pentru că nu există altă variantă…ce ar putea propune domnul Dragnea? Rămâneți acolo și dați cu pietre până cad ei! Și atunci ce am făcut? Țara cui rămâne? Adică sunt momente când trebuie să-ți asumi niște lucruri chiar dacă poți pierde pe termen scurt puncte electorale.”

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *