Dupa cum arată lucrările în momentul de față, stadioanele pe care România trebuie să le construiască pentru EURO 2020 nu vor fi terminate la timp.

Compania Națională de Investiții spune că stadioanele vor fi gata cu totul abia în această toamnă, adică după campionat.

Pe lista inițială pentru Campionatul European, erau incluse 4 stadioane, dar din cauza problemelor juridice, Statul nu a putut investi niciun ban în Ștefan cel Mare, așa că se modernizează următoarele: Stadionul Arcul de Triumf, Stadionul Giulești, Stadionul Steaua (Ghencea).

Investițiile sunt de peste 650 de milioane de lei și nici una dintre cele 3 arene nu se apropie de finalizare mai mult de 70%, la momentul actual.

„Eu am recomandat tuturor celor care vor deține aceste stadioane ulterior desfășurării EURO 2020 și să înceapă încă de pe acum să își pregătească personal pentru administrarea eficientă și modernă a acestor arene. Sunt bunuri ale domeniului public, sunt făcute din banii românilor și modul în care sunt închiriate sau folosite trebuie să fie transparent și accesibil”, a declarat pentru Digi24, Ionuț Stroe, ministrul Tineretului și Sportului.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *