Echipa națională de tineret a României s-a calificat, marți seară, la Campionatul European de anul viitor, programat în Ungaria și Slovenia.

Meciul s-a terminat cu scorul 1-1, cu Danemerca, iar tricolorii și-au asigurat biletele pentru turneul final de pe poziția a doua în Grupa a 8-a a preliminariilor.

Selecționerul a început meciul într-un sistem 4-3-3, cu Ianis Hagi căpitan, iar „tricolorii mici” au dominat prima repriză, însă nu au marcat.

Pauza a venit cu 0-0 pe tabelă, dar vestea bună a venit din Bosnia și Herțegovina, unde Belgia a fost învinsă, iar România avea și optiunea egalului.

Imediat după pauză, golul a fost marcat de Laursen, în minutul 50, dintr-un penalty care n-a fost la o intervenție în afara careului a lui Pașcanu.

Peste 8 minute, arbitrul georgian a dat în compensație un cartonaș roșu pentru Hausner, la un fault la care putea nici galben să nu acorde.

Egalarea a venit în minutul 72, când Costache a finalizat din câțiva metri la o centrare a lui Moruțan, venită după un șut în bară al lui Olaru.

România U21 merge pentru a doua oară consecutiv la EURO, după ce anul trecut a atins semifinalele la turneul final din Italia și San Marino.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *