De câteva zile, mass-media este plină de imagini și declarații halucinante, în legătură cu clanurile interlope care conduc România și care controlează toate instituțiile statului. Butoiul de pulbere a explodat odată cu uciderea lui Emi Pian din clanul Duduienilor, iar de aici a fost un singur pas până la scoaterea la iveală a realități dure cu care ne confruntăm.

Vila lui Emi Pian, păzită non stop și terestru, și din aer

Sute de oameni sunt în permanență în casa familiei acestuia, la priveghi, iar autoritățile se așteaptă la răzbunări violente. Pentru a le preveni, vila lui Emi Pian este păzită non stop de polițiști și de jandarmi. Aceștia au cerut familiei lui Pian să aducă la priveghi măști și dezinfectant pentru toți participanții. 

Comandantul Poliției Capitalei, Bogdan Berechet, a declarat la Digi24 că poliția „este la datorie” și că în ultimele zile au fost scoși în stradă mai mulți polițiști, care sunt ajutați în filtrele pe care le organizează, de jandarmi și de polițiști locali.

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a transmis, vineri, un mesaj prin care încurajează românii să aibă încredere în instituțiile statului, despre care spune că lucrează împreună pentru a-și face datoria. Acesta a spus că, în fiecare vineri, MAI va comunica acțiunile desfășurate în cursul săptămânii iar în finalul declarației de presă a transmis un mesaj pentru interlopi: Suntem cu ochii pe voi!”.

Sfidarea clanurilor continuă: petrecere cu 100 de lideri interlopi în clubul ”Kundalini” din Tei, iar Poliția spune că n-au fost probleme!

Chiar în zilele în care Marcel Vela lansa mesajul ”Suntem cu ochii pe voi”, peste 100 de capi, crema interlopilor, au participat, în Capitală, la majoratul fiicei lui Nuredin Beinur, unde fata a primit cadou un Range Rover. Florin Salam a strâns 50.000 de euro din dedicații! Poliția spune că nu s-au încălcat regulile, deși vecinii clubului din Tei susțin altceva
Citeşte întreaga ştire: Sfidarea clanurilor continuă: petrecere cu 100 de lideri interlopi în clubul ”Kundalini” din Tei, iar Poliția spune că n-au fost probleme!

Revoltă în Poliția Română: „Forțele de ordine au asigurat protecţia unor interlopi”

Cosmin Andreica, liderul sindicatului poliţiştilor „EUROPOL” a vorbit despre situaţia din Poliţie şi despre relaţia cu clanurile interlopilor.

„Ţin să vă mărturisesc că inclusiv pe grupurile de poliţişti a fost o mâhnire după ziua de ieri, a fost o frustrare şi a fost o revoltă din partea poliţiştilor. A fost inacceptabil să vedem acel „spectacol” în care zeci de membri ai forţelor de ordine n-au făcut altceva decât să asigure protecţia unei familii de interlopi. Ce încearcă autorităţile să transmită prin astfel de gesturi? Astăzi am văzut că autorităţile le-au pus la dispoziţie celor care participă la această ceremonie măşti şi dezinfectant, în condiţiile în care ei în continuare încalcă legea, fiind un număr mai mare de 50 de persoane la acel eveniment privat, aşa cum a fost el denumit. Noi suntem nemulţumiţi şi frustraţi de această atitudine, pentru că în momentul în care colegii noştri vor fi puşi în situaţia de a aplica legea, cetăţenii le vor arunca în faţă această acţiune.

Ştim că au fost interpretări referitoare la faptul că, fiind vorba despre o ceremonie şi despre o categorie din societate care are astfel de tradiţii, ar fi inoportun să se intervină pentru dispersarea mulţimii, în aşa fel încât să se limiteze numărul participanţilor la acel eveniment. Până la urmă, concluziile şi efectele acestei mulţimi, acestei aglomerări care a avut loc în aceste zile acolo, le vom vedea peste probabil două săptămâni, pentru că acolo a  fost o adevărată bombă epidemiologică.

Aceste cazuri ar trebui să fie principala preocupare a structurilor din MAI pentru a găsi metodele necesare pentru a-i proteja. Pentru că altfel, vom vedea tot mai mulţi poliţişti care vor ceda în faţa acestei lupte de gherilă cu infractorii, cu traficanţii de carne vie, cu traficanţii de ţigări şi alte produse de contrabandă şi cu traficaţii de droguri, pentru că aceştia au foarte mulţi bani la dispoziţie şi mijloace de intimidare”, a declarat Cosmin Andreica, pentru Digi 24.

Acuzații grave la adresa Poliției. Dezvăluiri din cazul unei polițiste sub acoperire, turnată de colegi traficanților

Deputatul PNL, Adriana Săftoiu, a povestit, într-o postare publicată pe Facebook, despre cazul unei tinere polițiste infiltrate într-o rețea de trafic de persoane care a primit amenințări cu moartea fix în ziua în care era pe cale să deconspire rețeaua respectivă.

„Doar câteva persoane știau că e infitrată. Extrem de puține. La fel de puține știau unde locuiește. Şi totusi, la câteva ore după ce respectivii sunt reținuți, este amenințată. Fix în ziua în care îi oferă pe tavă pe capii rețelei, la câteva ore, acasă fiind, aude alarma mașinii. Se uită pe geam. Pe mașină – o coroană funerară. În cutia poștală, mesaj: Renunță acum, dacă nu vrei să ne ocupăm de copilul tău. A renunțat și s-a retras. Și-a dat seama că nu de traficanți trebuie să se ferească, ci chiar de unii colegi”, a declarat Adriana Săftoiu.

Tolontan: „Clanul Sportivilor s-a infiltrat în poliţia locală din Sectorul 4”. Fotografii cu oamenii din clan, în uniformă şi în civil

Libertatea difuzează noi imagini în care, potrivit jurnaliştilor, apar poliţişti locali din cadrul Poliţiei Locale sector 4, unii proveniţi exact din Clanul Sportivilor. Imaginile apar după ce sursa citată publicase un articol dedicat lui Antonio Goleac, fiul lui Marian Goleac, şeful ADP Sector 4 şi mâna dreaptă a lui Marian Băluţă. Tânărul a ajuns şef în Poliţia Locală Sector 4 după un concurs la care a participat doar el şi a apărut de mai multe ori în anturajul interlopilor, ultima dată chiar la piscina lui Robert Nica, şeful Clanului Sportivilor.

Goleac junior a cerut redacţiei Libertatea să scoată fotografiile în care apare la piscină, dar şi în alte ipostaze, alături de interlopii din sectorul 4 deşi este şef în Poliţia Locală. În replică, jurnaliştii vin cu fotografii noi căci, spun ei, activitatea poliţiei locale este de un cert interes public.

Redăm fotografiile, publicate şi de Cătălin Tolontan pe pagina sa. Articolul din Liberatea, care cuprinde şi poziţia lui Goleac, poate fi citit aici.”

Clanul Sportivilor a capturat, pur și simplu, organizația PSD Ilfov

O înregistrare internă arată cum lumea interlopă folosește cel mai mare partid din Romania drept comandament central al unor combinații imobiliare de milioane de euro.

Vocea principală îi aparține lui Florian Puiu, secretar executiv al PSD Ilfov, veteran din Clanul Sportivilor și ambasador al mai multor sindicate interlope. Vocea secundară este a consilierului județean, Alin Todireanu, exclus din PSD la sfârșitul lui iunie și transferat la Pro România.

Discuția a avut loc în toamnă, cu puțin timp înainte de alegerile prezidențiale.

CLICK AICI PENTRU A ASCULTA O ÎNREGISTRARE SCANDALOASĂ! AUDIO – CÂND VORBEȘTE MAFIA

Politicieni și personaje dubioase, umăr la umăr

 Personaje cu un trecut dubios au avut misiunea de a-l păzi pe Liviu Dragnea în trecut, la unul dintre termenele de la Curtea Supremă, în dosarul în care a fost condamnat. Presa a dezvăluit la momentul respectiv cine sunt bodyguarzii de ocazie ai fostului lider PSD.

Cei care i-au deschis drumul fostului lider social-democrat se numesc Bogdan Cristache și Costel Axente și sunt apropiați ai familiei lui Adrian Năstate.

Potrivit jurnaliștilor aflați atunci la fața locului, interlopii fac parte din clanul Duduienilor.

Cum s-a ales praful de cazul Tăndărei, megadosarul de trafic de minori: 25 de inculpați achitați!

Dacă, în primă instanță, cei 25 de inculpaţi au fost achitaţi pentru că faptele s-au prescris, ultima achitare a fost bazată pe inexistența faptei. Decizia Curții de Apel Târgu Mureș era definitivă.

Cei 25 de inculpați au fost acuzați că, în urmă cu 10 ani, au traficat 181 de copii în Marea Britanie, obligându-i să fure și să cerșească, fiind primul caz investigat de polițiști români și englezi. 

După nouă ani de tergiversare, în februarie 2019, instanța a constatat că faptele s-au prescris, iar pe unii inculpați i-a achitat. În Marea Britanie, 120 de traficanţi au fost prinşi şi aruncaţi după gratii. 

„E bătăie de joc. Sunt întristat şi şocat să aud că a fost abandonat cazul împotriva a 25 de membri ai reţelei de crimă organizată din Ţăndărei şi că zace în cenuşa Justiţiei penale din România. Justiţia penală din România a eşuat astăzi. A abandonat victimele, poliţiştii care au lucrat din greu la caz.

Şi este un alt fapt care expune România criticilor privind corupţia şi lipsa de respect pentru domnia legii. Repet este o zi tristă pentru Justiţie în România”, declara, pentru G4media, în februarie 2019, Bernie Gravett, poliţistul englez care a condus ancheta din UK şi România, între timp pensionat.

Am ales să vă prezint câteva exemple, cele mai cunoscute și scandaloase, dar lista poate continua. În 2020, în România, „Smecherii fac ce vor, fraierii fac ce pot!”, după cum spuneau băieții de la BUG Mafia, într-o piesă de rap.

Românii sunt practic călcați în picioare, atât de interlopi, cât și de cei care îi conduc, sau care ar trebui să îi apere. În timp ce un om de rând este amendat sau încătușat la cea mai mică greșeală, „bombardierii” își fac de cap cum vor, pe unde vor și când vor. Organele legii „se fac că plouă”, bolizii se înmulțesc, vilele se ridică, cazurile de corupție și de abuz în serviciu ating cifre alarmante, iar cei „periculoși” sunt prinși și promovați prin comunicate de presă și posturi naționale de televiziune: „Un bărbat a fost prins la furat. Acesta a luat o găină, pentru copiii lui, care nu aveau ce mânca!”.


RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *