Jurnalistul Robert Turcescu va realiza emisiunea „Sub semnul întrebării”, la B1 TV. Talk-show-ul va fi difuzat în fiecare zi de luni până joi, începând cu ora 21.00. Prima ediție a emisiunii a fost programată pentru data de 5 septembrie, când Robert Turcescu îi va avea drept invitați pe Bogdan Teodorescu, Mirel Palada și Ciprian Purice, conform evz.ro.

Talk-show-ul „Sub semnul întrebării” va fi difuzat, începând cu prima zi a săptămânii viitoare, pe postul de televiziune B1 TV. Anunțul a fost făcut chiar de moderatorul emisiunii, jurnalistul Robert Turcescu. El a precizat că va continua să realizeze și podcastul EVZ Play, pe care îl moderează pe canalul de You Tube EVZ-Capital şi pe pagina de Facebook evz.ro.

„Gata, prieteni, e oficial: am preluat realizarea principalei emisiuni din prime-time pe B1 Tv! Ne vedem, așadar, luni-joi, de la 21.00, în talk-show-ul «Sub semnul întrebării». Daaaar, ne vedem luni – joi de la 12.00 și pe canalul de YouTube Evz – Capital, în podcastul EVZ – Play”, a anunțat Robert Turcescu.

Potrivit spuselor sale, timp ce patru zile, de luni până joi va avea trei ore de live, „ca în prima tinerețe”. Pentru luni, 5 septembrie, el îi va avea ca invitați, la EVZ – Play, pe europarlamentarul Cris Terheș și pe jurnalistul Evenimentul Zilei Dan Andronic. La emisiunea de seară, de la postul de televiziune B1 TV, Robert Turcescu va dezbate principalele subiecte ale zilei alături de Bogdan Teodorescu, Mirel Palada și Ciprian Purice.

„Trei ore live, zilnic. Ca în prima tinerețe. Ne vedem luni, 5 septembrie, cu Chris Terheș și Dan Andronic la Evz – Play și cu Bogdan Teodorescu, Mirel Palada și Ciprian Purice pe B1 TV”, a mai anunțat Robert Turcescu, într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook.

Sursă: evz.ro

cnpaulescu.ro

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *