UPDATE:

Ministerul Educaţiei şi Cercetării a publicat, astăzi, primele rezultate obţinute de elevi în urma susţinerii Bacalaureatului. Este pentru întâia oară când numele și prenumele elevilor nu mai sunt făcute publice.

În județul Buzău au fost obținute opt medii de zece. Este vorba despre:

  • 4 elevi de la „B.P. Hasdeu”
  • 2 elevi de la „Alexandru Vlahuță” (Râmnicu Sărat)
  • 2 elevi de la Liceul Teoretic Pogoanele

REZULTATE BACALAUREAT ÎN JUDEȚUL BUZĂU

Introduceți codul pentru a vedea rezultatele aici.

Știre initială:

Rezultate Bacalaureat 2020. Stiri din Surse Buzău vă prezintă primele rezultate ale examenului de Bacalaureat, care vor fi afişate marţi, după ora 12:00. Rezultatele de anul acesta vor fi afișate la avizierele liceelor și pe edu.ro.

Ministerul Educaţiei şi Cercetării va publica rezultatele elevilor obţinute în urma susţinerii Bacalaureatului cu anonimizarea numelui şi a prenumelui.

 Notele la BAC, pe județe, potrivit EDU.RO

Rezultate Bacalaureat 2020 Buzău

Cum îți cauți nota la Bac după codul unic

În acest an, ca și la Evaluarea Națională, notele pe care le vor primi candidații vor fi anonimizate. În acest sens, absolvenții de liceu au primit anterior un cod unic.

Astfel, la avizier, precum și pe pagina online dedicată rezultatelor de la Bac 2020 vor apărea coduri în dreptul cărora vor fi afișate notele și mediile. Fiecare candidat de la Bacalaureat a primit anterior afișării rezultatelor codul specific.

Fiecare elev va trebui să îl identifice la afișarea rezultatelor pentru a-și vedea notele, în dreptul lui.

Motivul pentru care s-a luat această decizie este legat de posibilitatea ca unii părinți să nu dorească faptul ca notele obținute de copiii lor să fie publice. În felul acesta, doar cine își cunoaște codul va putea afla notele obținute la examenul de Bacalaureat 2020.

Știre în curs de actualizare

Foto: Inquam Photos

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *