Sursă foto: Jurnalul de Buzau

Update:

,,Nu am fost amenințată de doamna directoare, si nici nu s-a luat vreo decizie de excludere a mea, din învățământ ,din cauza faptului ca refuz vaccinarea, eu nediscutand aceasta chestiune cu dansa. Nici nu se putea lua aceasta masura, fiindcă este ilegala( la aceasta ora) . Au fost discuții între colegi, privitoare la aplicarea programului de guvernare a cabinetului Ciolos, care stipulează ca vor avea termen 30 noiembrie, sa se vaccineze, toți cei care întra în contact cu publicul,adică medici, profesori, etc, apoi în cazul refuzului ,le va fi întrerupt contractul de munca. Sper ca nu se va ajunge la astfel de acțiuni prin care este anulat dreptul la munca, acesta neputand fi condiționat de un act medical, care nu poate fi obligatoriu”, a scris profesoara în comentariile articolului.

De noaptea minții, o profesoară din cadrul Școlii Nr. 11 din Buzău, a fost amenințată că va fi dată afară daca nu se va vaccina.

Potrivit mai multor elevi, profesoara de matematică a școlii D. A., a fost amenințată că dacă nu se va vaccina împotriva COVID-19, va fi dată afară din sistemul de învățământ.

Potrivit acelorași surse, profesoara a suferit emoțional după aflarea deciziei că va fi înlăturată din sistemul de învățământ, însă acesta susține că nu se va vaccina.

N.R.: Cum poți înlătura un profesor de nota 10, pentru simplul fapt că nu s-a imunizat cu Covid-19, să fie oare din cauza directoarei impuse de partid (PNL), Iftime Ticuța?

Părinții, cât și elevii pe care o au profesoară pe D. A. vor protesta, în cazul în care profesoara va fi înlăturată din învățământ.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

4 thoughts on “REVOLTĂTOR | PROFESOARĂ DATĂ AFARĂ PENTRU CĂ NU S-A VACCINAT”
 1. Mai omule, ziarist de 2 lei, tu esti normal?
  Cum poti debita asemenea ineptii si sa arunci cu noroi in doi oameni, colegele mea D. A si Ticuta Iftime, fara sa aduci dovezi.
  Eu te-as da in judecata pentru calomnie.
  1. NICIODATA dna director nu ne-a impus sa ne vaccinam. Nici macar nu ne-a sugerat asa ceva.
  2. Dna Iftime Ticuta nu are nicio adeziune, la niciun partid. Este un om dedicat scolii, care pune suflet in tot ce face si care are performante notabile cu elevii la olimpiadele nationale.
  De asta nu poti sa scrii, ziartist repetent ce esti???!!!
  3. Doamna D. A este un om care iti spune in fata ce gandeste. Nu ar veni la unul ca tine sa se vaite ca a obligat-o directoarea sa se vaccineze.

 2. Un articol de 2 bani, cu informatii nefondate/false, scris de un individ care poate fi declarat repetent la capitolul ,,profesionalism”.
  Un articol calomnios care arunca cu noroi in doi oameni – D. A si Iftime Ticuta.
  Directorul scolii 11, Ticuta Iftime, nu este afiliat vreunui partid politic. Daca ai fi un ziarist, nu un mancator de rahat ordinar, te-ai documenta si ai sti asta.
  D. A este un om care spune in fata ceea ce are de spus, care stie sa isi sustina singura un punct de vedere si care nu ar apela niciodata la un repetent al ziaristicii sa o sustina.
  situatia prezentata de acest ,,impotent al stirilor” nu exista in realitate.

 3. Nu am fost amenințată de doamna directoare, si nici nu s-a luat vreo decizie de excludere a mea, din învățământ ,din cauza faptului ca refuz vaccinarea, eu nediscutand aceasta chestiune cu dansa. Nici nu se putea lua aceasta masura, fiindcă este ilegala( la aceasta ora) . Au fost discuții între colegi, privitoare la aplicarea programului de guvernare a cabinetului Ciolos, care stipulează ca vor avea termen 30 noiembrie, sa se vaccineze, toți cei care întra în contact cu publicul,adică medici, profesori, etc, apoi în cazul refuzului ,le va fi întrerupt contractul de munca. Sper ca nu se va ajunge la astfel de acțiuni prin care este anulat dreptul la munca, acesta neputand fi condiționat de un act medical, care nu poate fi obligatoriu.

 4. In UPDATE-ul adaugat nu am observat scuzele scrise la adresa directorului Ticuta Iftime pentru afirmatiile calomnioase nefondate facute la adresa dumneaei in articol.
  Sunt scrise cu cerneala invizibila????
  Oare la facultatea de jurnalism urmata de acest ,,jurnalist” nu se preda un curs care te invata asta???…de cei 7 ani de-acasa nu se mai pune problema….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *