Continuă seria de ilegalități din cadrul adăpostului public pentru animalele fără stăpân din municipiul Buzău. Mai mulți patrupezi au fost eutansați de medicul veterinar al adăpostului, chiar dacă mai existau locuri pentru patrupezii ce urmau să fie cazați în adăpost.

Oameni fără inimă și fără milă în cadrul adăpostului pentru animalele fără stăpân din municipiul Buzău. Adrian Ticea, reprezentanta unui ONG din Buzău, îi acuză pe angajații padocului că au acționat ilegal.

,,‘Veterinarul’ de la adăpostul public a luat viața și acestui suflețel care implora să fie salvat… Prima foto este realizată de serviciul de hingheri și următoarele de mine… Astfel de foto fac ei de promovare… Cu câinii terorizați de frică!„, a scris Adriana Ticea, pe grupul de facebook Protecția Animalelor Buzău.

„Îngerul” patrupedelor din județul Buzău, îi acuză pe reprezentanții padocului că nu au dat nicio șansă la viață animalelor de comapanie. Fotografiile nu au fost reprezentantive, iar astfel buzoienii nu au adoptat nici măcar un patruped din pozele inserate de reprezentanții padocului.

,,Aceste fotografii sunt considerate de acest serviciu de ucidere de câini drept fotografii care să dea șanse câinilor. Sper în fața lui Dumnezeu să nu aibă nici cel care ‘a dat aceste șanse’ și nici ceea ce au ei mai drag!”, a mai scris pe facebook, Adriana Ticea.

În urmă cu câteva luni am atras atenția că patrupedele din padoc sunt condamnate la moarte, iar din această cauză am lansat o campanie de adopție. Vezi materialul VIDEO mai jos:

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *