Primăria din Comuna Cislău este din nou în centrul atenției opiniei publice, după condamnarea primarului și rămânerea instituției fără edil.

Atribuțiunile au fost preluate evident de viceprimar, numai că acest vice nu are nicio legătură cu administrația publică locală, nu are respect față de cetățenii contribuabili sau bunul simț.

Mai exact, luni un cetățean a fost agresat fizic și verbal in incinta primăriei pentru că și-a permis să pună câteva întrebări de interes public. Mai grav este faptul că din imaginile puse la dispoziție de cel agresat, se vede cum un consilier local împreună cu fostul secretar general al primăriei (ieșit la pensie acum o săptămână, locul fiind vacant acum), și cu alții funcționari publici, încălcau legea de la minorul fapt că fumau în instituție, până la faptul extrem de dubios și suspect că umblau în niște dosare în sala publică de ședință, lucru care i-a speriat în momentul când Activistul Buzoian a început să filmeze, moment în care a fost agresat fizic și verbal.

După incident s-a lăsat cu o plângere penală împotriva agresorului din primăria Cislău. Nu a întârziat nici valul de reacții critice din partea cetățenilor comunei la adresa funcționarilor din primărie fapt ce conduce la urgentarea alegerilor parțiale din Cislău❗

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *