Revelion în siguranță !

Jandarmii buzoieni, cu sprijinul Grupării de Jandarmi Mobile Ploiești, împreună cu efectivele structurilor județene ale M.A.I, vor asigura ordinea publica pe timpul manifestarilor organizate în municipiile Buzău și Râmnicu Sărat, dar și în localitățile Nehoiu, Patârlagele și Berca, evenimente prilejuite de trecerea în Noul An, la care se estimează o prezență semnificativă de persoane.

Pentru siguranţa participanților la evenimentele publice de pe raza județului, atragem atenția în ceea ce privește riscurile implicate de folosirea în zone aglomerate a articolelor pirotehnice de orice fel.

Tot în această perioadă, jandarmii montani vor veghea permanent şi vor interveni cu promptitudine pentru sprijinirea turiştilor aflaţi în zona de munte a județului.

În perioada premergătoare Revelionului, jandarmii au desfășurat mai multe acțiuni pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, context în care au fost constatate șapte infracțiuni prevăzute de Legea 126 din 1995 privind regimul materiilor explozive, constând în :

– o infracțiune de ,,comercializare de produse pirotehnice minorilor”

– șase infracțiuni de ,,orice operațiune cu articole pirotehnice efectuate fără drept”.

În toate situații menționate, s-a procedat la ridicarea în vederea confiscării a peste 6500 de materiale ilegale şi la întocmirea actelor de sesizare a organelor abilitate.

Cu ocazia trecerii în noul an, colectivul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Buzău vă urează un călduros „La mulți ani! „

Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *