Municipalitatea va plăti 9 miliarde de lei vechi pentru noapte dintre ani. Artiști cu renume vor urca pe scena din Parcul Crâng.

În ultima zi din an, buzoienii sunt invitați de municipalitate în Parcul Crâng, pentru a sărbători împreună noaptea dintre ani.

Edilul municipiului Buzău, Constantin Toma, a schimbat anul acesta și metoda de sifonare a banilor publici către firmele membrilor de partid precum fotomodelul Gabriel Enciu și Mircea Șendruc, conform liberinbuzau.ro.

De risipa banilor publici din Parcul Crâng, de aproximativ 1.500.000 LEI, a fost direcționată către SC Piețe Târguri și Oboare S.A. și Centrul Cultural Alexandru Marghiloman, ambele entități fiind controlate de Consiliul Local Municipal Buzău, patronat de Constantin Toma.

Publicația locală de investigații liberinbuzau.ro, scoate în evidență că de această dată nu s-au mai precizat sumele ce vor fi scoase din buzunarele buzoienilor și aruncate pentru veselirea activului de partid, însă majoritatea PSD din CLM a votat oricum. Aceeași sursă citată a mai precizat că luna trecută s-a făcut o rectificare bugetară unde au apărut mai multe sume de bani precum: 511.000 LEI pentru Târgul de Crăciun și 900.000 LEI pentru noaptea de revelion.

Petrecere de miliarde din visteria buzoienilor

Petrecerea va începe la ora 21:00, în zona Obeliscului, acolo unde funcționează deja Orășelul Copiilor. Distracția va fi asigurată de artiști îndrăgiți, cap de afiș fiind Ștefan Bănică.

Lista completă a artiștilor care vor cânta în Crâng în noaptea de revelion este următoarea:

  • MC Lala și DJ: Adi Șaguna și T-White
  • Theo Rose & Band
  • Nemuritorii
  • Mario Buzoianu
  • Dora Gaitanovici
  • Arată Artă Band: Bianca Mihai, Dani Bușoi, Alex Rotaru
  • ȘTEFAN BĂNICĂ
  • DJ – SET.
cnpaulescu.ro

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

2 thoughts on “Revelion de 9 miliarde de lei vechi la Buzău”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *