TVR 1 a prezentat în noaptea de Revelion un program care a stârnit o amplă revoltă. Programul a fost realizat de negaționistii Dan Bittman si Mugur Mihăescu (Garcea) și a cuprins si o scenetă în care președintele Iohannis este batjocorit.

Programul a fost filmat chiar în barul pe care Mugur Mihăescu îl deține în centrul vechi al Capitalei, TVR 1 făcând astfel reclamă mascată.

Președintele Comisiei pentru cultură, arte, mijloace de informare în masă, Iulian Bulai (USR PLUS), anunța în prima zi a anului că „TVR trebuie să fie reformat sau să fie desființat”. El s-a aratat indignat de emisiunea de la TVR de Revelion cu „Vacanța Mare”, scrie Aktual24.ro.

„Ieri seară la TVR1 a fost un show de prost gust. Am apreciat mai mult prezența lui Fuego la TVR2 – apropo, cu o producție mult mai ieftină decât producția stand up-ului plătit enorm la TVR1. Teatrul ieftin de Revelion a costat statul român 140.000 euro. Enorm. TVR trebuie să fie reformat sau să fie desființat. Alte opțiuni nu avem. Eu susțin prima variantă. Și lupt pentru asta.

După ce am scris cât de dezastruoasă este situația la TVR, Doina Gradea a trimis ieri un email tuturor angajaților, spunând că instituția merge atât de bine, încât are și profit: „este al treilea an consecutiv de când, împreună, închidem un an fără pierderi financiare, dimpotrivă, cu plusuri”.

Explicație: 90% din bugetul TVR este de la bugetul de stat. 10% din reclame. Constant, în ultimii 3 ani, Gradea nu a cheltuit banii încasați din reclame, declarând acești bani drept profit. Consecința este că, an de an, în ultimii 3 ani, Parlamentul a aprobat un buget cu 10% mai mic, pentru că instituția a declarat profit 10% în fiecare an. Situația a făcut ca în ultimii 3 ani să avem, de fapt, un buget cu 30% mai mic, pentru că Doina Gradea bravează și minte, declarând drept profit bugetul din reclame, care nu este cheltuit. TVR, ai nevoie de reformă. Acuși începem”, a scris Bulai pe Facebook.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *