Sursă: media-tas.com

Într-un interviu acordat pentru buzoieni.ro, Țepeluș a declarat: ,,E clar, mă voi retrage din funcția de director adjunct. Dar, voi încerca să-mi păstrez câteva ore. A preda e plăcerea mea. O să văd cum o să-mi fac timp pentru asta”

Laurențiu Țepeluș, directorul adj. al Colegiului National „B.P. Hașdeu” Buzău primește un salariu imens comparativ cu buzoienii de rând și mai mare decât superiorul său directorul Ionel Banu.

Acesta ajunge la un total salarial în valoare de 10784 lei/lună în timp ce directorul Ionel Banu îl urmează cu un salariu de 8362 lei/ lună iar un profesor debutant are puțin peste 2000 lei/lună.

Vezi aici:

503_1

Sursă: media-tas.com

În declarația de avere a lui Laurențiu Țepeluș, acesta declară pentru anul anterior un total încasat de 84752 lei/an venit de la Colegiulul National „B.P. Hașdeu” Buzău și încă 13140 lei/an veniți din partea Primăriei Buzău unde a deținut funcția de consilier local. Vezi declarația aici: https://primariabuzau.ro/wp-content/uploads/2020/06/TEPELUS-LAURENTIU-COSTINEL-25062020105405.pdf

Sursă: media-tas.com

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

One thought on “Renunță Laurențiu Țepeluș la salariul imens pe care îl primește în calitate de profesor și director adj. al Colegiului National „B.P. Hașdeu” Buzău?”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *