Agent Green, ONG-ul ce se ocupă de investigarea și expunerea abuzurilor asupra naturii și animalelor sălbatice, ne-a oferit o reacție în exclusivitate privind hăiturirea urșilor.

,,Hăiturirea urșilor este un abuz legal și moral. Responsabilitatea alungării lor este a autorităților și nu a cetățenilor. Și asta doar dacă animalele sunt periculoase. Adesea animalele doar traversează zone locuite în drumul lor de la o pădure la alta. Asta nu îi face periculoși. Mai periculos mi se pare individul arogant care a realizat aceste filmări și care trebuie sancționat pentru comportamentul său”, a spus Gabriel Păun, directorul general al ONG-ului Agent GREEN.

Reamintim că un bărbat din Gura Teghii a publicat un videoclip pentru a se da mare cu realizarea sa. Mai exact acesta a alergat o familie de urși, o femelă și doi ursuleți, cu autoturismul său.

La un moment dat se poate observa cu ursoaica se întoarce și încearcă să sară în fața autoturismului pentru a-și salva puii.

Ei bine, după ce le-a distrus habitatul urșilor, el fiind un drujbar de meserie, acum a trecut să-i și alerge cu autoturismul prin creierii munților.

cnpaulescu.ro

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *