Agent Green, ONG-ul ce se ocupă de investigarea și expunerea abuzurilor asupra naturii și animalelor sălbatice, ne-a oferit o reacție în exclusivitate privind hăiturirea urșilor.

,,Hăiturirea urșilor este un abuz legal și moral. Responsabilitatea alungării lor este a autorităților și nu a cetățenilor. Și asta doar dacă animalele sunt periculoase. Adesea animalele doar traversează zone locuite în drumul lor de la o pădure la alta. Asta nu îi face periculoși. Mai periculos mi se pare individul arogant care a realizat aceste filmări și care trebuie sancționat pentru comportamentul său”, a spus Gabriel Păun, directorul general al ONG-ului Agent GREEN.

Reamintim că un bărbat din Gura Teghii a publicat un videoclip pentru a se da mare cu realizarea sa. Mai exact acesta a alergat o familie de urși, o femelă și doi ursuleți, cu autoturismul său.

La un moment dat se poate observa cu ursoaica se întoarce și încearcă să sară în fața autoturismului pentru a-și salva puii.

Ei bine, după ce le-a distrus habitatul urșilor, el fiind un drujbar de meserie, acum a trecut să-i și alerge cu autoturismul prin creierii munților.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *