Luptele crâncene de la vârful ISJ Buzău s-au ținut lanț în ultimii ani. Astăzi, un profesor din Pătârlagele a decis să-l înfrunte pe fostul șef de la ISJ și să-i aducă mai multe acuzații de iz penal.

În urma unei postări pe Facebook a profesorului de sport – Claudiu Voicu, unul din membrii importanți al PSD pe Valea Buzăului, reiese faptul că acesta este hărțuit de fostul inspector Ionel Meiroșu de la PNL, actual director al școlii Vasile Cristoforeanu din Rm. Sărat.

Contact de noi, Claudiu Voicu nu a vrut să comenteze deocamdată mai multe detalii în afara celor scrise pe pagina sa personală. Totuși acesta a declarat că menținerea relațiilor interumane, omenia și caracterul sunt mai presus de culoarea politică .

,,Bună ziua, tuturor !
📌În urma unui abuz în funcție a unui „director” de școală, suspect cu multe probleme de sfera penală, pe care-l chinuie talentul și probabil „fură curent” 😉, pregătesc un protest la școala cu pricina, împotriva acestui abuz a unui „om” lipsit de omenie și respect!
De asemenea, luni îi voi înregistra și o plângere penală pentru hărțuire și abuz în funcție!
PS: Pe surse se vorbește că acest „domn”, ar fi luat niște plicuri cu mulți bani pentru niște jmenuri la un concurs… Consider că și acest aspect ar trebui cercetat în detaliu.
Voi reveni cu detalii și multe alte aspecte importante despre acest individ !
În curând și în presa națională”,
a scris pe facebook Claudiu Voicu.

cnpaulescu.ro

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

2 thoughts on “Războiul politic continuă și în educație: „Fură curent! A luat plicuri cu mulți bani! Voi face plângere penală!””
  1. Vai ce sa spun dl Voicu e hartuit, dl Voicu probabil a fost pus sa își facă orele asa cum trebuie nu ca pana acum făcea ce voia sa amenință directorii ba cu dna Stoian când a fost în Isj, acum probabil cu dna Palcau și soția ca s-au plimbat pe la toate partidele ca să fie bine el, soția și surorile. Sa ne lase dl Voicu, ca a fost hartuit și de un consilier psd când era în Pmp candidat la primărie. Suferă de mania persecuției?

  2. Hărțuit, nu vorbă! De plictis, monșer! Când omul nu are ce face își caută de lucru: o plângere, un atac. Plimbă-te, d-le !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *