Sursa: buzaucityreport.ro – Cristian Sirbulescu.

Viitorul despre care l-ați pomenit la un post TV local.

Referitor la afirmațiile pe care dumneavoastră le-ați făcut la postul local de televiziune Focus TV, în decembrie 2021, spuneați ca buzoienii nu sunt pregătiți pentru viitor, dumneavoastră sunteți? Din cate idei și propuneri pe care le-am propus către dumneavoastră și administrația publică locală, câte dintre ele le-ați înțeles? Vorbiți de viitor atunci când o să-l înțelegeți dumneavoastră în primul rând. Vă recomand cartea ,,Politica Viitorului”, după care aștept un răspuns la acest mesaj. Deși mă îndoiesc de acest lucru! Să vă dea dumnezeu sănătate și să ieșiți la pensie cât mai curând.

sursa: YouTube
Răspunsul 1

Buzaul are deja o viziune de dezvoltare „Buzaul-oras magnet, pana in 2030” si desfasuram in permanenta multe actiuni de transformare a orasului, pentru a ne atinge aceasta viziune pe toate cele 4 domenii: economic, educational, social si cultural.
Proiectele in derulare, de schimbare radicala a Buzaului in bine, au inceput sa fie recunoscute atat la nivel national, dar si la nivel international, dovada fiind numeroasele premii luate in ultimul timp.
Deoarece pareti foarte competent si vizionar (se stie ca nu ati terminat nici liceul), va rog sa participati la alegerile pentru primar din 2024!
Pana atunci, Buzaul are un primar ales anul trecut cu cel mai mare procent din Romania, 78,06%.
Hai Buzau !

sursa: Constantin Toma

Replică

Cristian Sîrbulescu

Intradevar domnule primar se stie ca nu am terminat liceul, ci o scoala profesionala cu meseria de tinichigiu vopsitor auto, pe care am si profesat-o la Daewoo in Buzau pentru cativa ani, dupa ce am terminat cursurile. Ulterior m-am angajat la ROTEC S.A. pe vremea domnului Tescaru, desi nu stiam cine este, pana de curand, cand l-am cunoscut in birou la dl. Vlad Pufu Mircea, director general la Focus TV.

„Buzaul-oras magnet, pana in 2030”

Suna bine domnule primar, sa va dea Dumnezeu sanatate si sa traim impreuna acel moment din 2030, cand veti dezveli o eventuala statuie in cinstea dumneavoastra si a realizarilor dumneavoastra in municipiul Buzau. O spun cu toata inima.

„Dar si la nivel international, dovada fiind numeroasele premii luate in ultimul timp”

Premiile pe care dumneavoastra le pomeniti, dar nu le enumerati, sunt bine venite. Speram la mai multe, ca ele sa fie admirate intr-o vitrina amplasata in sala Nicu Constantinescu, sala de dans a primariei, acolo unde soarele rasare!

„Va rog sa participati la alegerile pentru primar din 2024!”

Ar fi foarte indicat ca cei care administreaza www.buzaucityreport.ro sa va permita a scrie cu diacritice.

Am o scoala profesionala care mi-a permis sa intru in M.a.p.n. cu specializarea Comunicatii si Informatica. Nu imi doresc sa ajung primar, nu as putea sa duc efortul intelectual pe care dumneavoastra il aveti, plus experienta in administratie, nu am un mentor si nici majoritate in consiliul local municipal, asa ca, ma multumesc sa stau pe banca si sa mai aplaud din cand in cand realizarile domniei voastre.

„Pana atunci, Buzaul are un primar ales anul trecut cu cel mai mare procent din Romania, 78,06%.”

In clasa a 5-a poti invata exact ceea ce dumneavoastra descrieti, ar fi un calcul enorm de pozitiv pentru pozitia in care va aflati in momentul de fata. Istoria este scrisa de invingatori. Matematica?

„Hai Buzau!”

Hai Buzau!

Apropo, la ultima intalnire pe care am avut-o in Buzau, nici macar nu ati dat Buna ziua! Tot atunci am inteles de ce, cei de la serviciul pasapoarte mi-au spus ca trebuie sa predau cartea de identitate pentru a intra in posesia unui pasaport de tip CRDS (cetatean roman cu domiciliul in strainatate).

Numai bine! Doamne Ajută!

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *