Bărbatul de 55 de ani cu test pozitiv a decedat în urmă cu patru zile este Dan Sarafolean, profesor de Istorie și Educație Civică, la Școala nr. 1 și Școala nr. 5 .

Profesorul a mai predat și la școala din cartierul Mihai Viteazul. Este soțul dnei Nicoleta Sarafolean, director la Șc. nr 5 Dionisie Romano.


”Pioasă RECUNOȘTINȚĂ. “Enigmatici și cuminți / Terminându-și rostul lor, / Lângă noi se sting și mor / Dragii noștri, dragi părinți”…

….. iar astăzi cu tristeţe ne rugăm și plângem pierderea și trecerea în neființă a reputatului Dan Sarafolean – profesorul îndrăgit de elevii buzoieni.

”Părinte de suflet” a zeci, sute, mii de elevi care, generație după generație au învățat cu drag istoria predată de domnul Sarafolean.

În viață, esențiali sunt cei care contribuie la formarea ta ca OM. Cei ce te îndrumă și îți oferă, pe lângă cunoştințele de bază, libertatea de a vrea să gândești și să îți asumi consecințele acestei libertăți.

Mulțumim, domnule profesor Dan Sarafolean că ați făcut din noi OAMENI!

Noi, buzoienii, am mai pierdut un ”Părinte”. Unul dintre cei mai emblematici DASCĂLI ai învățămânului buzoian.

Un OM și PROFESOR care timp de o viață a avut dăruirea și priceperea de a îndruma elevi, care au devenit nume reprezentative în toate domeniile, oameni de elită care reprezintă cu cinste județul Buzău.

Rămas bun, domnule profesor!

Cu profundă recunoștință în suflet vă mulțumim că ne-ați învățat și îndrumat, dar mai ales că ne-ați format ca oameni.

Dumnezeu să vă odihnească în pace!

Înmormântarea va avea loc astăzi la Cimitirul Catolic din Buzău.

Notă autor: Când l-am văzut ultima dată, în urmă cu aproximativ o lună, era zâmbitor, ca de fiecare dată, nu aș fi crezut că era ultima dată când îl salutam!

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *