RadioAventura 2024_ Ultimul matinal din cea mai tare aventură a verii, LIVE din Buzău

Buzău, oraș al oamenilor frumoși și al Crângului romantic, a găzduit vineri, 28 iunie, ultimul matinal din cadrul RadioAventura 2024! Caravana Radio ZU, cu Morar, Buzdugan, Emma și Tea, a transmis live din fața Palatului Comunal, în Piața Daciei din Buzău, oferindu-le ascultătorilor momente de neuitat.

Evenimentul a marcat și lansarea noii piese semnate de Andra, „Mă întorc acasă”, care a câștigat titlul de Piesa Monstru a Verii. Publicul din Buzău a avut ocazia să se bucure de muzică, voie bună și o cafeluță alături de echipa Radio ZU, în cadrul acestui ultim matinal din autorulotă.

RadioAventura continuă pe 2 iulie, când caravana se va opri în fața Primăriei din Pitești, începând cu ora 18.00, pentru a urmări împreună meciul România – Olanda, susținând Generația de Suflet până la capăt. „Hai, România!” este mesajul de încurajare pentru echipa națională de fotbal.

Mira, colega de autorulotă ZU, a însoțit echipa în drumul spre casă, vizitând Turnul cu Ceas din centrul Buzăului. Radio ZU a fost literalmente ON AIR, de acolo, de sus, unde echipa și-a luat la revedere de la oamenii din Buzău.

RadioAventura 2024 se încheie oficial cu o petrecere de final la „La Arțar” în Călugăreni, Dâmbovița. Echipa Radio ZU mulțumește României pentru primirea călduroasă pe parcursul celor două săptămâni, în care au acumulat emoții și amintiri de neuitat.

În timpul călătoriei, echipa a îndeplinit și dorința Mirei de a opri pe marginea drumului pentru a cumpăra un pepene dulce de la târgoveți. După acest moment de bucurie, echipa s-a îndreptat spre destinația finală, La Arțar.

Radio ZU mulțumește Buzăului pentru primirea călduroasă și se pregătește pentru petrecerea finală din RadioAventura 2024. Bagajele sunt pline de amintiri frumoase, iar echipa este pregătită să încheie această aventură memorabilă într-un loc de poveste.

RAPID SUPER SERVICE
RAPID SUPER SERVICE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *