Când vine vorba de sport, în general, foarte multe persoane găsesc diferite scuze pentru a nu merge pe la sală, sau pentru a ieși la alergat. Pe lângă aspectele fizice, vizibile, sportul ne ajută să avem o condiție fizică mult mai bună, un stil de viață sănătos, dar și o gândire mult mai limpede si mai constructivă.

De foarte mult timp, din diferite motive, oamenii s-au orientat pentru practicarea exercițiilor strict în sălile de sport, iar mișcarea în aer liber a fost dată uitării. Acum ca au venit zilele însorite, avem optiunea de a face sport într-un mod distractiv, sănătos și plin de energie. Astfel ne eliberăm de stres si avem grija de sanatatea noastra, la aer curat.

Un antrenor de fitness din Buzău, fost sportiv de performanță și mare iubitor de natură, a implementat un nou tip de antrenament, foarte apreciat și eficient, dar nemaiîntâlnit la noi în județ.

Mădălina Gheorghe, căci despre ea este vorba, își execută antrenamentele în sala de sport, la domiciliul clientului, dar și în natură, indiferent de locație. Trebuie doar să vrei, că locuri se găsesc.

Buzoianca noastră este deja la al doilea eveniment, chiar dacă vremea abia acum a început să se încălzească și ne promite foarte multe beneficii și avantaje, dacă alegem să o însoțim la antrenamentele ei în natură și nu numai.

Fitness în parc se va desfășura sâmbătă, 9 aprilie, începând cu ora 10:00, în Parcul Crâng. Dumneavoastră trebuie să veniți de acasă cu o saltea de fitness, multă voie bună și zâmbetul pe buze. În schimb, vă veți bucura de un antrenament eficient, program personalizat şi suport profesional pentru a avea un corp sănătos şi armonios.

Pure Vibes Fitness reprezintă pentru un mine un proiect de suflet și vreau să se bucure cât mai multă lume de beneficiile antrenamentelor în aer liber. Eu iubesc enorm natura și drumețiile, iar pe viitor veți avea parte de multe surprize, trebuie doar să vreți. Lumea se mișcă mai greu în Buzău, oamenii nu sunt foarte receptivi la chestii noi, dar cu multă răbdare și pasiune, sunt conștientă de faptul ca se pot schimba vieți!

Mădălina Gheorghe – Instructor sportiv, aerobic, personal trainer, acreditat.

Pure Vibes Fitness poate fi partenerul tău de nădejdeîn lupta cu kilogramele

Dacă dorești să arzi kilogramele acumulate în anotimpul rece, nu mai ai niciun motiv să stăi pe gânduri, mai ales că temperaturile au început să fie destul de prietenoase. Pure Vibes Fitness poate fi partenerul tău de nădejde în lupta cu kilogramele, dar te poate ajuta să ai un stil de viață mai sănătos și multe alte beneficii. Nu ezita, anotimpul călduros durează doar câteva luni și vremea rece ne bagă iar în case.

Pentru mai multe detalii despre evenimente, sfaturi, nutriție și antrenamente, da un click pe link-urile de mai jos:

Stiri Buzau

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *